Općenito > Maxiskuteri
mašina od kymca xc 500 na manjeg xc
coko:
jel paše mašina od xc 500 na xc 250 dal neko zna ,isto me zanima za amortizere . . samo znam da prihvat mašine na ramu 500 ima ležajeve a 250 silen blokove ??? prepostavljam da je moguć zamjena ? ujedno tražim
mašinu od 500 i amortizere (karburator verziju ) regler ,bobina ,el.čok žica termostati bi također trebala pasovati . . . hvala :notworthy:
steeef:
raztlika je u nosačima i nije to plug n play.
coko:
--- Citat: steeef - 15 Rujan, 2011, 14:10:50 ---raztlika je u nosačima i nije to plug n play.
--- Kraj citata ---
dakle nema teorije . . . imam dobru tehničku podršku od strane tokara ,glodača,,varioca . . . ujedno imam dobru mašinu od 500xc pa me kopka mogućnost . . .
dakle ako znaš nešto o tome pucaj . .
steeef:
--- Citat: coko - 20 Rujan, 2011, 12:59:45 ---dakle nema teorije . . . imam dobru tehničku podršku od strane tokara ,glodača,,varioca . . . ujedno imam dobru mašinu od 500xc pa me kopka mogućnost . . .
dakle ako znaš nešto o tome pucaj . .
--- Kraj citata ---
ako si voljan kemijat i imaš nekog da ti napravi sve potrebno oko nosača onda samo napred..pogotovo ak imaš mašinu 500..jel imaš i inastalaciju?
coko:
--- Citat: steeef - 20 Rujan, 2011, 13:08:57 ---ako si voljan kemijat i imaš nekog da ti napravi sve potrebno oko nosača onda samo napred..pogotovo ak imaš mašinu 500..jel imaš i inastalaciju?
--- Kraj citata ---
nemam instalaciju ,nadam se da će postojeća (od 250) odgovarati jer je više manje isto kod karburatora ,onako odoka izgleda da neće biti problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju