Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Svjecice

<< < (7/14) > >>

Zokaaa:
Pozdrav

Da ne otvaram novu temu zanima me koju sviječicu da kupim za Baotian BT49QT-12, dakle klasični GY6 motor.
I koji je ciklus izmjene sviječice? Kod mene je serijska kineska a skut ima 6000km pređenih.

ivanm:
http://www.ngkeurope.com/en/product-finder/produktfinder/ROLLER/ZUENDKERZEN/BAOTIAN/BT49QT-12D1/CR7HSA/3330/

Iwo SR Tuono:
pošto je svjećica 30kn ja sam ju odlučio mjenjati svakih 3tkm, neki mjenjaju na 6, neki na 10, neki nikad samo ju čiste

iskreno neznam kad bi ju mjenjao al znam kad sam na ditechu stavio novu svjećicu, bez obzira ako stara nije trokirala skuter bi išao neusporedivo bolje

ivanm:
ditech je priča za sebe... na 2t motoru može držat 10000km, a nekad rikne na 5000.. na 4t motoru može dugo... ko na autu..

Iwo SR Tuono:
ja sam na autu promjenio na 130tkm svjećice, prije toga nikad nisu bile mjenjane iako u servisnoj knjižici piše da jesu na 80tkm -.-

čim sam ih stavio na visokim okretajima auto je bio totalno drugačiji, uglađen, bolje je navlačio brzinu, digla se krajnja itd možda su tome pridonijeli kablovi isto jer sam stavio 4 nova Brecav kabla za svjećice isto, ali dobra svjećica mašini puno znači

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju