Općenito > Maxiskuteri

Razlika u masinama stari i novi vxr

<< < (2/2)

kiza-iz-kvarta:
 kojeg god novog vxr-a sam radio imao je keihin CVK karb sa plastičnim poklopcem membrane,dok znam da su stari modeli imali walbro sa metalnim poklopcem membrane!

noviji vxr-ovi ti imaju drugačiju zadnju glavčinu s diskom,jer je zadnja felga 13 cola a na starom vxru je 12 cola....al bez problema si presložiš staru getribu s glavčinom i diskom i zadnjom felnom na noviji tip i obratno!

kad skineš dekli noviji vxr na kaloti od variomata imaš zaštitni lim,a na zvonu kvačila ti bude dištanca u komadu sa zvonom,nie ko na starim vxrovima i spima da je možeš skinut...

steeef:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 19 Rujan, 2011, 03:42:22 --- kojeg god novog vxr-a sam radio imao je keihin CVK karb sa plastičnim poklopcem membrane,dok znam da su stari modeli imali walbro sa metalnim poklopcem membrane!

noviji vxr-ovi ti imaju drugačiju zadnju glavčinu s diskom,jer je zadnja felga 13 cola a na starom vxru je 12 cola....al bez problema si presložiš staru getribu s glavčinom i diskom i zadnjom felnom na noviji tip i obratno!

kad skineš dekli noviji vxr na kaloti od variomata imaš zaštitni lim,a na zvonu kvačila ti bude dištanca u komadu sa zvonom,nie ko na starim vxrovima i spima da je možeš skinut...

--- Kraj citata ---

ja sam krivo napisal,keihin je bil ne mikuni..

ostalo kaj si napisal je razlika između 180 i 200 mašina..
glavčina i disk,osovina sekundara,zvono sa posebnom distancom itd..i airbox je drugačiji.
moj vxr je 2002 godina i imal je sve to isto kak imaju i danas leaderi samo 12 cola felga i walboro karb.

kileextreme:
novije masine imaju SAS ventil

prisutne su na starom i novom modelu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju