Tehnički kutak > Injection
Jaci di-tech
zvone_16:
Zanima me dali ko od vas ima iskustva kak da nafriziram svog di-techa SR 50 R Factory 2004. Imam u planu kupiti Malossi Multivar 2000 pa me zanima trebam li uz njega zuti ili crveni centralni feder i sta se dobije s kojim ili bolje ostaviti serijski. I trebam li i ona 3 fedrica kvacila mijenjat i koje boje ili ostavit serijsko? Gore je zasad LeoVince TT. I dal trebam i Malossi polutke stavljat i sta dobijem s time jos?
Tadr3:
sa multivarom ces dobt malo bolje ubrzanje i nesto malo krajnje... stavi malo tvrđe federe na kvacilo
Iwo SR Tuono:
Predi na 70cc :laughing7:
ive_91:
2004 bi trebo bit pia py.
pa ako je piaggio onda multivar+kit+malossi spešl belt stavit gore leo rr ili neki spuh i kit i to ti je to.
ako je suzuki morini orginal ditech onda: polini speed control, spešl belt, malossi fly, eventualno produzenu getribu, i leovinc rr, ako ne rr onda tehnigas rs2. skupit pare i uzet malossi kit i polini casiscu.
Tadr3:
ja mislim da je neisplativo na tekovima stavljat kiteve, skupi su a i nema bas sad neke ogromne razlike... a i ak ga neznate odrzavat i slagat dopizdit ce vam zacas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju