Ostalo > Foto, video, music...
World's Greatest Drag Race!
skipper_2t:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2011, 21:36:42 ---drago mi je sto je italia popusila :toothy9:
--- Kraj citata ---
bitno da je nijemac bia prvi :icon_tongue:
Drnda:
kakvi njemac kad je nissan pobijedio..
a i malo je debilno, pogledaj sami start, nisu svi dobro startali , tu su izgubili dosta, jer vjerujem da je ferarri bolje krenuo da bi bio prvi.. vidi se kako je lose startalo 4-5 auta
skipper_2t:
ma mislija san da si ti jedan od onih sta mrze talijane pa san ono napisa,uglavnon ja volin japance vise od svih :icon_thumright: :icon_thumright:
i ovde se vidi da je nijemac goli k**ra* za talijana,od ovih 3-4 nijemca nijedan nije nista pokaza,a tu su dva porsche-a,r8,ovi merc i nakraju nista od njih :dontknow: :dontknow:
Pupo:
R8 me ugodno iznenadio. LFA totalno razočaranje naspram koliko košta. Ferari je šminka, i samo je jedan kralj GT-R :notworthy:
Drnda:
vozin talijana, i volin talijane, iako najdrazi su mi japanci, imam i njega kuci , njega isto vozim na dnevnoj bazi, imam i svabu, sve aute vozim svaki dan.. pa ono, ne mrzim nijedno auto ni brand, niti preferiram, ja sam ti tip koi mrzi neke osobine ili mane kod auta, i suprotno, recimo na fiatu mrzim sto je nizak i nisko mu je i karter i klima, i nesmijes preko rupe neke preci ili stati uz cestu ako ima prijelaz sa asfalta na makadam uz rub, nemogu na parkingu doci do ruba, jer bi ostavio branik cijeli i spoj kompresora klime, sa svabi mrzim sto nema nista opreme i mjenjaci su im grubi ko na traktorima, ovjes im nije bolja strana, japanci recimo imaju isto super opremu u autima, i motori su im super..
tako da ono, ne kritiziram brandove ni modele, samo stvari na njima
zato i imam skuter sastavljen od 8 razlicitih skutera :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju