Tehnički kutak > Tuning skutera

lulica u airbox-u??

<< < (2/2)

Muhi:
evo sada sam merio seriski precnik lulice je 16mm.a kada skinem lulicu 23mm.jel bolje onda sa lulicom ili bez?puno mi ovo 23mm za 17.5 i serialu,a vise me privlaci ovo 16mm neverujem bas da je neka osetna razlika izmedju 16mm i 17.5mm. :P a i koliko bi mi trosio vise od prilike kada bih ga ustelovao bez lulice?trazimo mi diznu 10r vecu u odnosu sa lulicom nece da cuje za manju...a msm i da se potrosnja povecala. :P

cvele60:

--- Citat: zoksi - 13 Rujan, 2011, 11:12:46 ---Ne,nego veca 10%-15% u odosu na karb.

--- Kraj citata ---
E jbg prst gore-dole .... :icon_biggrin:

--- Citat: Muhi - 13 Rujan, 2011, 11:39:04 ---evo sada sam merio seriski precnik lulice je 16mm.a kada skinem lulicu 23mm.jel bolje onda sa lulicom ili bez?puno mi ovo 23mm za 17.5 i serialu,a vise me privlaci ovo 16mm neverujem bas da je neka osetna razlika izmedju 16mm i 17.5mm. :P a i koliko bi mi trosio vise od prilike kada bih ga ustelovao bez lulice?trazimo mi diznu 10r vecu u odnosu sa lulicom nece da cuje za manju...a msm i da se potrosnja povecala. :P

--- Kraj citata ---
Ko sto vidis bez lulice ti trazi diznu ko da si mu gljivu stavio ...Posto je serijala ne diraj nista i ostavi tu lulicu od 16mm...

Muhi:
a razlike u perfomansama?cini mi se da malo bolje vuce bez lulice naravno bio sam ustelovao i ovako i onako. :P :)

cvele60:

--- Citat: Muhi - 13 Rujan, 2011, 12:09:14 ---a razlike u perfomansama?cini mi se da malo bolje vuce bez lulice naravno bio sam ustelovao i ovako i onako. :P :)

--- Kraj citata ---
Samo ti se cini zbog vece buke koju stvara otvor bez lulice  na airboxu...ako i ima razlike to je tolko malo da nije vredno pomena...1/10 sek. je brzi  :icon_biggrin: a potrosnja 15-20% veca...

Muhi:
ostavicu ipak bez lulice,bolje mi prima gas nekako lepse moze da povuce lepsi zvuk,itd.mozda samo kupim ovaj delic koji kosta oko 200din unutrasnji precnik mu je 20.5mm,jos ima taj sundjercic i mrezicu. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju