Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 150
walkay:
Odlicno izgleda SR-ka, nemam rijeci! :icon_thumright: Kako ide sa spuhom, jesi dobio nesto osim buke i ja razmisljam da cu kupiti za SP180! ;D
Drnda:
meni je jolly puno ljepsi od ovog pma smotanog, preuocljiv je i nekako mi ne lezi uz skuter :dontknow:
inace dox, prodji malo zadnji blatobran onim mlijekom ili kremom da mu vratis boju jer je koliko vidim malo izblijedio, a skuter je inace kao iz salona...
Dox:
bez brige pospricam ga ja sa silikonom il kokpitom i cakli se ko pasja muda :glasses9:
meni su klasicni auspuhi isto ljepsi od pm-a ali pm radi na manjim okretajima i ima puno ljepsi zvuk iako kad se malo priviknes izgleda uber cool
slagat cu si setup za cestu jer hocu jak skuter koji traje i ne trosi mnogo pa je i zato odluka pala na pm-a :icon_biggrin:
Deny:
btw kad je ovakav grijeh je ne prebacit ga na disko :glasses9:
Drnda:
--- Citat: Dox - 13 Rujan, 2011, 20:31:02 ---bez brige pospricam ga ja sa silikonom il kokpitom i cakli se ko pasja muda :glasses9:
meni su klasicni auspuhi isto ljepsi od pm-a ali pm radi na manjim okretajima i ima puno ljepsi zvuk iako kad se malo priviknes izgleda uber cool
slagat cu si setup za cestu jer hocu jak skuter koji traje i ne trosi mnogo pa je i zato odluka pala na pm-a :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
kod mene je jolly 172 na seriskoj termogrupi turpijanoj,nista previse dirano, serijski setup serijskog mikuni karba
trosi mi 6 litara, a skoro sve je klanje...
uglavnom, radi i on na relativno niskim okretajima, nisu nesto veci od pma, zvuk kao u krosa na full niskim okretajima.. samo da je malo tisi bilo bi bolje :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju