Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 150
Dox:
krivo ste si vi protumacili da se vise brise nego vozi :toothy11: samo sam se naucil odrzavati motor a kad jednom imas novog lako ga je onda drzati takvim , ne glancam ja to stalno al nevozim po kisi pa onda ni ne zamazem
nego konacno sam slozil dellorta , nisam jedino imal selnu za prirubnicu filtera pa sam metnul bijelu vezicu za prvu silu ko ga hebe ;D uglavnom sad to bas ljepo radi, uglađeno s puno vise momenta , prijenos imam potpuno serijski osim zelenih federa i skuter ide super , prijenos budem slagal jednom drugom prilikom kad rijesim kocnice i amortizer iza to mi je sad prioritet, samo budem jos pol g ili 1g rolice lakse stavil
snimil sam vam jedan video , nisam ganjal top speed ipak sam vozil jednom rukom a ni ravnice nije bilo :toothy11: nego cisto da se zvuk cuje
evo video http://www.youtube.com/watch?v=jDAn_cq1P3E&feature=youtu.be
i fotke
R@kija:
jos zadnji kocioni od spa,filter i blatobran od spa i amerika!
CoK:
ovaj poklopac matice zadnjeg kotaca je saka u oko :D
jel to pjeskaren karb?
predivan je motor :icon_thumright:
igor.sb:
steta 25ice na zatvorenom boxu, bar makni taj nastavak, daj mu malo zraka kao kod spa
rakija ne pase od spa box osim ak ces ga rezat citaj fuš, a blatobran je ''fxr'' :binkybaby: :binkybaby:
dox bijeli poklopci zmigavaca must have :icon_thumright:
btw...tak je isao sr od brata karla kad ga je cok prestizao :dontknow: :dontknow:
2 kiza sve srke na forumu su ubijene
sikirica:
kako ide lik :o
meni zamjerka samo ovaj sic od ovih modela, puno elegantnije mi izgleda onaj drugi sto ima dio od plastike, inace super :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju