Općenito > Oprema

potkapa i bubrežnjak.? gjde kupit a da nije suho zlato

<< < (4/5) > >>

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 14 Studeni, 2011, 09:19:03 ---od podkapa ti preporucam buff kosta oko 70 kn po komadu imam ih vise komada
i jednostavno sam prezadovoljan
--- Kraj citata ---

Ja imam njihovu maramu, al ak se dobro sjecam, 100kn sam platio u ZG (ona tanka, za toplije vrijeme)

JogFromYamaha:
ja sam dobio prvu na givaway na netu kao nagradu
i od onda se ne odvajam od njih imam doma zimsku i imam 2  ljetne za mjenjat po ljeti
mislim da su jako kvalitetne ovu prvu vec 4 godinu imam i nije ni izgubila elasticitet ni boju ni nista

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 14 Studeni, 2011, 17:27:25 ---ja sam dobio prvu na givaway na netu kao nagradu
i od onda se ne odvajam od njih imam doma zimsku i imam 2  ljetne za mjenjat po ljeti
mislim da su jako kvalitetne ovu prvu vec 4 godinu imam i nije ni izgubila elasticitet ni boju ni nista

--- Kraj citata ---

Meni ova ljetna bude dobra kad uzmem ljetnu jaknu kojoj bas dio oko vrata ne dihta kak treba pa buff ljetna marama taman dodje....

A koristim ju i kad se idem sisat (kad nisam s autom) jer ju stavim ko podkapu i ne zaserem kacigu sa sitnim dlacicama (da, skrt sam i ne perem kosu kod frizera)  :toothy12:

bakija:
ja sam uzeja potkapu u china shopu za 9kn...i mogu vam reci da je pre pre dobra da neko nezna da je iz kineza reka bi da je prava za motor...

3alfa3:

--- Citat: bakija - 14 Studeni, 2011, 18:39:47 ---ja sam uzeja potkapu u china shopu za 9kn...i mogu vam reci da je pre pre dobra da neko nezna da je iz kineza reka bi da je prava za motor...

--- Kraj citata ---

Moja IXS bila jos jeftinija - ravno 0 kn (dobio je uz bubreznjak ko poklon)  ;D

al je ljetna. A i bolje, jer da je zimska, zuljalo bi pod kacigom. Kog nebi, taj ima preveliku kacigu  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju