Ostalo > Foto, video, music...
Drift...
Matija97:
haha,ima i WRC-a!to se sve mijenja i karoserije i sve!i to nisu igracke pa da se zagube jer ne kostaju 200-300kn vec 200-300€ :toothy9: ali kao sto je netko napisao za pocetak tt01 i deri,a kasnije sve one karbonce i to!napisao sam vam link na forum koji je iskljucivo za rc drift u hr pa koga interesira neka se ulogira i predstavi a dalje ce mu clanovi foruma pomoc! :hello:
moto:
--- Citat: Matija97 - 19 Prosinac, 2011, 22:37:17 ---haha,ima i WRC-a!to se sve mijenja i karoserije i sve!i to nisu igracke pa da se zagube jer ne kostaju 200-300kn vec 200-300€ :toothy9: ali kao sto je netko napisao za pocetak tt01 i deri,a kasnije sve one karbonce i to!napisao sam vam link na forum koji je iskljucivo za rc drift u hr pa koga interesira neka se ulogira i predstavi a dalje ce mu clanovi foruma pomoc! :hello:
--- Kraj citata ---
da ja sam rekao za pocetak tamiyu tt01 pa poslije bolji servi,motoric, itd..
lomim.srca:
--- Citat: Matija97 - 19 Prosinac, 2011, 22:37:17 ---haha,ima i WRC-a!to se sve mijenja i karoserije i sve!i to nisu igracke pa da se zagube jer ne kostaju 200-300kn vec 200-300€ :toothy9: ali kao sto je netko napisao za pocetak tt01 i deri,a kasnije sve one karbonce i to!napisao sam vam link na forum koji je iskljucivo za rc drift u hr pa koga interesira neka se ulogira i predstavi a dalje ce mu clanovi foruma pomoc! :hello:
--- Kraj citata ---
di je link??
Matija97:
--- Citat: Matija97 - 16 Rujan, 2011, 23:58:03 ---imam jednu od tih i bavim se time i da nije tako jeftino kao sto svi misle,vjerujte mi da se ne bi igrali po cjele dane :D dosadi s vremenom al kad su natjecanja i trenizinzi onda je super,ja sam jos klinac pa imam i vremena za takve gluposti :D ako nekog zanima nek se prijavi,predstavi i uputit cemo ga kako sta i gdje : www.crcdrift.com
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju