Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoč oko pregleda skutera
SlowRider:
Kad sam isprobavao SF-a kad zakocim prednjom uvijek malo potegne u lijevo, valjda zbog te mono vilice.
nula_negativan:
--- Citat: SlowRider - 03 Ožujak, 2008, 15:12:17 ---Kad sam isprobavao SF-a kad zakocim prednjom uvijek malo potegne u lijevo, valjda zbog te mono vilice.
--- Kraj citata ---
to je, i meni se to događalo, zato uvijek minimalno kočim prednjom, ali ovaj put se sve tako brzo dogodilo, da nisam stigo razmišljat i samo sam stisnio obje, dalje vech znate prichu :(
SlowRider:
--- Citat: nula_negativan - 03 Ožujak, 2008, 15:20:26 ---
--- Citat: SlowRider - 03 Ožujak, 2008, 15:12:17 ---Kad sam isprobavao SF-a kad zakocim prednjom uvijek malo potegne u lijevo, valjda zbog te mono vilice.
--- Kraj citata ---
to je, i meni se to događalo, zato uvijek minimalno kočim prednjom, ali ovaj put se sve tako brzo dogodilo, da nisam stigo razmišljat i samo sam stisnio obje, dalje vech znate prichu :(
--- Kraj citata ---
Zato sam ja sebi podesio da blokira pri kraju, vec sam nekoliko puta mogao zavrsiti na podu da je blokiralo.
nula_negativan:
otisho sam ga provozat sad, dodje bez beda do 75, sve je ok, jedion što je bash pun k dimilo iz auspuha kad sam ga ugasio :dontknow::help:
Mr J:
pogledaj karburator, prirubnicu i kutiju filtera zraka da je sve cvrsto stegnuto i da nigdje ne ulazi zrak... okretaje ti sporo spusta zbog zraka... :icon_thumright:
Dobro si prosao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju