Općenito > Propisi

pitanje u vezi kazne...

<< < (4/6) > >>

kilezg:
taman kombinacija koju sam ja imo, dakle, dobio kaznu a nis mi nije dao nit sam potpiso, samo mi doslo na adresu kroz par tjedana. u pitanju je bio 180 sp, samo B kat. imam. 2 iljade.

3alfa3:

--- Citat: kilezg - 13 Rujan, 2011, 00:55:32 ---taman kombinacija koju sam ja imo, dakle, dobio kaznu a nis mi nije dao nit sam potpiso, samo mi doslo na adresu kroz par tjedana. u pitanju je bio 180 sp, samo B kat. imam. 2 iljade.

--- Kraj citata ---

Jos uvijek si u bonusu jer bi te autoskola kostala vise.
Al ako dobijes jos jednu, onda se pocni osjecat ko idiot  :icon_biggrin:

steeef:
vozačku plati jednom i ima je cijeli život..al ak ju nema onda kazne plača cijeli život..samo drugi put nebudu ni žalbe pomogle

BlackNaranča:
evo dosla mi je prva kazna od ove sezone (bit ce ih jos)...

2100 za voznju ne reganog skuta i BEZ DNEVNIH UPALJENIH SVJETALA U 18:30... usrid lita..

ok neda mi se zalit iako bi moga se preseravat s tim, dal se to moze uplacivat na rate recimo mjesecno 200,300kn..?! 
ovo je doslo drito iz policijske postaje prometne, nema veze sa sudom.

steeef:

--- Citat: BlackNaranča - 13 Rujan, 2011, 14:04:12 ---evo dosla mi je prva kazna od ove sezone (bit ce ih jos)...

2100 za voznju ne reganog skuta i BEZ DNEVNIH UPALJENIH SVJETALA U 18:30... usrid lita..

ok neda mi se zalit iako bi moga se preseravat s tim, dal se to moze uplacivat na rate recimo mjesecno 200,300kn..?! 
ovo je doslo drito iz policijske postaje prometne, nema veze sa sudom.

--- Kraj citata ---

nemreš...jedino ak se na sudu dogovoriš i dobiješ uplatnice i rješiš to na 3 4 rate.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju