Tehnički kutak > Tuning skutera
mjesavina
pitaNS:
--- Citat: Crazy Kuree - 02 Ožujak, 2008, 23:34:13 ---Ja furam 2 deca na 5 l et ovi prvi 300km al ulje je valvoline polusintetika... znači na 5l 1.5dec ulja bi bilo 3% ?
--- Kraj citata ---
Šta misliš o tom ulju kure? ?
ja to isto furam, prvo sam polu a sad full sintetika Valvoline...Računao, tačno 2% mi pumpa pravi mešavinu...
Crazy Kuree:
a to sintetičko valja svako hehe a neznam baš nije neko al je 40 kn kod nas znam da je neko sa tim se vozio i cilindar mu bio pun riseva sad dal je zbog toga ulja... meni se sviđa shell polusintetika ona je 65kn kod nas al je posve rijetko što je dobro čak je rjeđe shelovo mineralno od valvoline polusintetike
hac:
--- Citat: gumy - 02 Ožujak, 2008, 23:33:22 ---isto ko alfa, kanister pet litara i deci ulja. kad je bila nova radilica i ležaji oko 2 deci na to prvih 200 km, kasnije normalno
--- Kraj citata ---
ja mislim da ti je za due 2% mješavina malo,tih 2% je ok za alu cilindar,ja bi na gus min 3 % ako ne i više......
gumy:
--- Citat: hac - 03 Ožujak, 2008, 07:20:12 ---
--- Citat: gumy - 02 Ožujak, 2008, 23:33:22 ---isto ko alfa, kanister pet litara i deci ulja. kad je bila nova radilica i ležaji oko 2 deci na to prvih 200 km, kasnije normalno
--- Kraj citata ---
ja mislim da ti je za due 2% mješavina malo,tih 2% je ok za alu cilindar,ja bi na gus min 3 % ako ne i više......
--- Kraj citata ---
pe evo vozi već nekih 5000 km bez beda, prije mjesec dana skinio cilindar, sve je u odličnom stanju, kao novo. cjelo vrijeme sipam tts.
hac:
onda ga tts izvači,vjerovatno sa lošijim uljem ne bi bilo dosta 2%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju