Općenito > Generalno o skuterima
Koliko idu serijale 50 ccm
igor.sb:
--- Citat: Yamaha_spy - 13 Listopad, 2007, 02:59:54 ---Kako mi ide na zivce joj moj ide tolko, joj moj ide tolko. Kaj je to tak bitno. Naravno ovisi za što koristis skuter. Oni sto stuntaju sigurno im ne treba da motor leti ko za utrke. To imam i kod sebe kada te vidi netko na cesti "kolko ide kolko ide" :angry7: :BangHead:
--- Kraj citata ---
ti se ne javljaj :toothy11: :toothy11:
do neki dan si mislio da imas blokade jer ti motor ide 75 :laughing7: :laughing7:
:angry7: :angry7:
btw...moj kad je bio seriski isao je 50, a kad su skinute blokade isao je 80 po satu :thefinger: :thefinger:
tako da sve serijale idu 50, a kad se skinu blokade on vise nije seriski, jesam u pravu ili sam :munky2:
X-Thug:
:munky2: skut je zakonski limitiran,a ne tvornički,ma zapravo neznan nek kaze neko ko zna
igor.sb:
--- Citat: X-Thug - 14 Listopad, 2007, 14:39:33 --- :munky2: skut je zakonski limitiran,a ne tvornički,ma zapravo neznan nek kaze neko ko zna
--- Kraj citata ---
di se smiju voziti 50ccm preko 50 na sat, a da nema nikakvog zakonskog ogranicenja...jel zna tko, cisto info...u europi recimo
X-Thug:
na trkacoj stazi :dontknow: :dontknow: :dontknow: :icon_scratch:
Genesis051:
Svojevremeno su talijani (i ne znam, da li još netko) imali mogućnost voziti do 125 ccm pod B kategoriju... ali mislim da je to sad standardizirano prema evropskim "pravilima igre", svi na 50 ccm, a više od toga se polaže A...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju