Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (16/89) > >>

marko.p:
stare runnere nisam mogao sa sf2 uhvatil ali zato novije sam itekako mogao ali sad ove nove kako kojeg

Dino:

--- Citat: speed - 06 Listopad, 2007, 19:11:51 ---
--- Citat: Dino - 06 Listopad, 2007, 17:45:58 ---
--- Citat: ivanm - 30 Rujan, 2007, 09:45:13 ---pežoi su svakakvi, ima ih koji ne idu, a ima onih koji idu i bolje od runnera..
neznam o čemu to ovisi,možda o odljevu bloka..
Chupsy je u firmi imao trekkera serijalu kojeg sam ja jedva stigo sa svoijim sa malossi gusom..

--- Kraj citata ---
Ja neznam niti jednog sf-a koji je brži od runnera

--- Kraj citata ---
nisi vidio mog,

--- Kraj citata ---
Nisam ;D

speed:

--- Citat: Dino - 06 Listopad, 2007, 19:47:18 ---
--- Citat: speed - 06 Listopad, 2007, 19:11:51 ---
--- Citat: Dino - 06 Listopad, 2007, 17:45:58 ---
--- Citat: ivanm - 30 Rujan, 2007, 09:45:13 ---pežoi su svakakvi, ima ih koji ne idu, a ima onih koji idu i bolje od runnera..
neznam o čemu to ovisi,možda o odljevu bloka..
Chupsy je u firmi imao trekkera serijalu kojeg sam ja jedva stigo sa svoijim sa malossi gusom..

--- Kraj citata ---
Ja neznam niti jednog sf-a koji je brži od runnera

--- Kraj citata ---
nisi vidio mog,

--- Kraj citata ---
Nisam ;D

--- Kraj citata ---
e pa ja ti tu nista ne mogu

X-Thug:

--- Citat: marko.p - 06 Listopad, 2007, 19:16:47 ---stare runnere nisam mogao sa sf2 uhvatil ali zato novije sam itekako mogao ali sad ove nove kako kojeg

--- Kraj citata ---

ovaj najnoviji je sporiji...dino mi guta ispusne plinove nizbrdo uzbrdo po ravnom u okuki,jedino je ona jaci u gradskoj guzvi jer se ja nevolin provlacit...to je bilo dok je bia serijski a sad je on brzi

Dino:

--- Citat: X-Thug - 06 Listopad, 2007, 20:08:16 ---
--- Citat: marko.p - 06 Listopad, 2007, 19:16:47 ---stare runnere nisam mogao sa sf2 uhvatil ali zato novije sam itekako mogao ali sad ove nove kako kojeg

--- Kraj citata ---

ovaj najnoviji je sporiji...dino mi guta ispusne plinove nizbrdo uzbrdo po ravnom u okuki,jedino je ona jaci u gradskoj guzvi jer se ja nevolin provlacit...to je bilo dok je bia serijski a sad je on brzi

--- Kraj citata ---
Nije sporij nego mi karb nije bia naštelan kako triba,na punom gasu mi se gušia kod duže vožnje,sad je ok,ali isto puno troši

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju