Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (13/89) > >>

marko.p:

--- Citat: ivanm - 30 Rujan, 2007, 09:45:13 ---pežoi su svakakvi, ima ih koji ne idu, a ima onih koji idu i bolje od runnera..
neznam o čemu to ovisi,možda o odljevu bloka..
Chupsy je u firmi imao trekkera serijalu kojeg sam ja jedva stigo sa svoijim sa malossi gusom..

--- Kraj citata ---
imaš pravo,ja sam ponovo htjel kupit peugeota ali novog i kad sam ga probao vozit odustao sam jer moj je bio 2000 god(prva serija sf2) i išao je puno,puno bolje....

speed:

--- Citat: marko.p - 30 Rujan, 2007, 10:45:05 ---
--- Citat: ivanm - 30 Rujan, 2007, 09:45:13 ---pežoi su svakakvi, ima ih koji ne idu, a ima onih koji idu i bolje od runnera..
neznam o čemu to ovisi,možda o odljevu bloka..
Chupsy je u firmi imao trekkera serijalu kojeg sam ja jedva stigo sa svoijim sa malossi gusom..

--- Kraj citata ---
imaš pravo,ja sam ponovo htjel kupit peugeota ali novog i kad sam ga probao vozit odustao sam jer moj je bio 2000 god(prva serija sf2) i išao je puno,puno bolje....

--- Kraj citata ---
eto vidis,ja sam valja pogodio ovog iz dobre serije,moj isto ide,nema nikakvih kasljucanja ni ubrdo ni nizbrdo

Hrga:
e da i moj vivacity po njegovom satu ide oko 85 imam zx-a imam jedan video kao je iso kad je bio serijala s blokadama

http://rapidshare.com/files/59369892/MOV01890.MPG

pitaNS:
pa mogu ti reći da lepo on povlači za serijalu pa još s blokadama  :icon_scratch: :icon_scratch:

TheBili:
hmm... sa blokadama ? ide 55-60?
ako je to s blokadama onda mora da je to velikaaa nizbrdica ako ide tako  :icon_tongue: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju