Općenito > Generalno o skuterima
Koliko idu serijale 50 ccm
KranjcicGoran46:
--- Citat: animatrix - 20 Studeni, 2010, 11:04:30 ---to je i prijatelj moj govorio, pa je uzeo nrg-a starog 5god i nikad se nije posteno provozao na skuteru
--- Kraj citata ---
Nrg star 5 godina se nemoze usporediti po kvaliteti sa aprilijom starom 10god sto sam napisao, 10god stariji skuter bih prije uzeo nego lunu iz 2010.god :icon_thumright:
wonderkid:
--- Citat: Dugi - 20 Studeni, 2010, 11:07:52 ---A isto tak je mogo kupit novi skuter i jebat ga non stop nema tu nekog pravila kakve si sreće tak dobiš :dontknow:
--- Kraj citata ---
mogo je ali nije kupio pa necemo znat,mogo sam ja i dan dns vozit novu lunu umjesto kupio roxa i od tada poceli sami problemi,nisam se navozao ni 1000km
animatrix:
sumnjam da je ta aprilija prije 10god nova kostala 6000kn. je da kvaliteta plastika i nekih dijelova motora nije na razini aprilije, ali ja radje vozam novu lunu nego krpam staru apriliju
Dugi:
--- Citat: KranjcicGoran46 - 20 Studeni, 2010, 11:42:00 ---Nrg star 5 godina se nemoze usporediti po kvaliteti sa aprilijom starom 10god sto sam napisao, 10god stariji skuter bih prije uzeo nego lunu iz 2010.god :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:sign188:
M!cko46:
NRG power ac koliko losije u odnosu na lc ide i koliko kosta prebacivanje na lc,,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju