Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (82/89) > >>

Dugi:

--- Citat: Trinad - 18 Studeni, 2010, 14:34:04 ---Kakav je to servis bio da si poslije išao 10 na sat brže  :rofl1:

--- Kraj citata ---

Kineski :D

Trinad:

--- Citat: luna500rr - 18 Studeni, 2010, 18:13:47 ---Karike, dihtunzi, svjecica, remen, ociscen spuh, rolice, filteri i drugi cdi, ne onaj s jednim, nego s par jackova ilitiga brzi cdi, prvi i zadnji put da je bila na servisu na mislim 1000km pise u servisnoj, poslje joj se opet zastopa spuh pa je krenilo...

--- Kraj citata ---

Nakon koliko jo se zaštopao spuh? Šta je sa katom ili šta?

luna500rr:

--- Citat: Trinad - 18 Studeni, 2010, 20:15:59 ---Nakon koliko jo se zaštopao spuh? Šta je sa katom ili šta?

--- Kraj citata ---

Kineska pumpa ulja rastelana, od prljavstvine bi zapinjala pa bi vjerojatno previse ulja bacala, nakon duze voznje se raspada katalizator, vuna, mrezica sto drzi vunu i sve to skupa skupa sa izgorenim uljem i cadjom pravi takvu smjesu koja moze bez problema zacepit spuh pa da nizbrdo skuter nemoze preko 60, uzbrdo neide nikako a na leru i malom gasu sve isto...

--- Citat: Trinad - 18 Studeni, 2010, 14:34:04 ---Kakav je to servis bio da si poslije išao 10 na sat brže  :rofl1:

--- Kraj citata ---

Novi siri remen vise ide u vrh variomata sto daje isto ubrzanje al nesto vecu krajnju, ociscen je spuh i motor je fino isao ima par forumasa sto mogu potvrditi da je i nakon koju tisucu s drugim rolicama isao dobro za ac skut... karike,rolice, dihtunzi nisu trebale zamjenu al ih je serviser prominio samo da ima sta naplatit, odere te ko zeca a opet se pokvari za max 1000km...
To je bilo prije 3 godine dok je skut bio full serijski, jos nisam ni bio na forumu pa nisam znao nista osim par sitnica prijasnjeg znanja sa tomosa i slicnih sranja...

Trinad:
Hahaa išao serviser odmah i mašinu na novo slagat haahaa kakav lopov  :sign020:
Pa kakav novi remen, rolice nakon par tisuća km, dobro te odero  ::)
Pa kako je očistio spuh, kad je unutra kat i zatvoren, šta je rezao?
Vidio sam baš jučer u nekoj trgovini, dobili Lune, gledam ono cijena 6k kn, a lijepo izgleda skuter, ono sve pet, još ima i neki rezo spuh ali sad kad vidim ovo šta ti pišeš jasno mi je zašto se kaže; kupljeno jeftino, kupljeno dvaput  :icon_thumright:

Dobro izgledaju ove nove Lune, nema šta, čak mi je malo i bed uparkat Stalkera pored Lune, osjećam se nekako jeftino  :rofll:

Dugi:
Ma te Lune su meni ko skuteri čist ok navozo sam se na Vision 1 seriali ide 60tak km/h al motor nikad nije krepo sad se izlizala kapica neće više držat sviječicu pa ispada van, a ostalo sve neke dječje bolesti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju