Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (79/89) > >>

180RunNeR:

--- Citat: car1306 - 17 Studeni, 2010, 22:20:31 ---ovako,vozim apriliu sr50r, serijska je isla 85 km/h, kad sam stavio auspuh isla je 92 po gps-u i po satu od runnera st 200, a kad sam stavio kit preticao sam lune na zadnjem

--- Kraj citata ---
stavi 2 boce NOS-a i skuter turbinu...prat ćeš migove na zadnjemu..možda čak i na prednjemu!!!! :headbang: :headbang:

STJELE:
nekih 70(po cajgeru) , s tim da sam skinuo samo blokadu s variomata   :laughing1:

BilyPiton:

--- Citat: stylingmaniac - 17 Studeni, 2010, 23:21:03 ---nekih 70(po cajgeru) , s tim da sam skinuo samo blokadu s variomata   :laughing1:

--- Kraj citata ---

ak imas typhoona on  bi trebo ic bez brige 65 po gps-u mozda cak koji kilometar i vise :frajer:

KranjcicGoran46:
Sve serijale 49cc idu priko 102kmh samo triba znat dodat gasa  :dontknow:

JogFromYamaha:
da luna ide 102 naravno
i moja babica s 72 na sk8tu idem 300kmh svaki dan do placa  :laughing7:

jaj ljudi dajte se uozbiljite serijala koja ide 85 ide jebeno dobro jedini koji ide u vise devedesete je ditek
te fore moj ide 115 daj me ne nasmijavaj ako pusis to onda si malo pijan
nek ti se tata vozi s autom kre tebe pa nek ti veli kolko njemu pise i od tog oduzmi 10kmh i imas otprilike realnu brzinu
a ne kaj neka seljacina kaj dok mu luna 80 pokaze misli da ide 80 a ja se kre njega 60-65 vozim daj nemoj ni pocet

serijale kak su u serijskom stanju idu 75-80 max
dok skines gusilice i malo prijenos postelas 85 realnih s spuhom 88-90 +/- kilometar dva
ak ne vjerujes vozi se puni gas sat vremena pa pogle dokle bus dosel

i samo da znate i gps vam kaze krivo par km/h vise ako koristis ovaj za autonavigaciju ili s mobitela
ako hoces da stvarno vidis kolko ides nabavi si od omege u bajk shopu kilometarsat pa bus videl kolko ides i plakal se bus

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju