Općenito > Generalno o skuterima
Koliko idu serijale 50 ccm
brda:
-evo,nek se vratimo na temu..moju sferu je zipst servisira.....remen ,rolice,prstene,iglićasti i neznam šta još........prije njega sam,po subjektivnom sudu,iša oko 45 a sada sam ga samo malo stisnia 70 km...........a kad sve sidne na misto valjda će 80.....................totalna serijala je.............još koji dan i može 4 gas :toothy10: :speedlimit: :hbusa:
mario_f15:
--- Citat: Ivan_drifter - 09 Srpanj, 2010, 11:26:51 ---Nismo mi krivi što si nesimpatićan!!xd :toothy12: :toothy12:(i sto vozis kramu hahaha) :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
vidim ja ko vozi kramu... :headbang: :headbang: :headbang:
marko_AeRoX:
--- Citat: gogy - 08 Srpanj, 2010, 16:36:41 ---Pa sta imam lagat sp50 to znaju i clanovi dadomedo i deny, voze sf2 i sr ditech, jos ja i frend na skuteru i ja pokraj nih proletim. Moze samo neka luna dode ja sam spreman za race.
--- Kraj citata ---
to kaj ste ti i frend na skueru samo znaci da tvoj skut ima 2 konja vise od ostalih...
gle, aj se lijepo ispravi, ispricaj se svima koje si vrijeđal da nemaju pojma, i reci kolko realno ide skut... ne pricaj nebuloze... svi bi vozili runnera da je u tome stvar... mozda si ga kupio od nekog i imas gore kit i kaj ja znam kaj sve ne, a zapravo nemas ni pojma o tome... tak da, sinek... chill... :icon_thumright:
ivan_pu:
moj mali liberty 50 2t hvata po ravnome 72 kmh po satu
što je realno bar 10 kmh manje :)
Biker(ss):
82 po ravnom...miss da je stvarna brzina jer je toliko barem pokazivalo na r1 kad je isao do mene
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju