Općenito > Generalno o skuterima
Koliko idu serijale 50 ccm
ToNYGP1Racing:
--- Citat: maarko007 - 05 Travanj, 2010, 12:08:16 ---pa neki kazu da je nemoguce i s tim,mislio sam na ovo da nemam kit...sto se tice obicne serijale bez icega max 80
--- Kraj citata ---
Moguce. Ali samo po satu.. frendova runnerica je isla 85.. nisam vjerovao dok nisam sam probao.. :o :o serijala sve.. Sad dal se sat pokvario ili :confused5: :frajer:
balen:
moj sym je po satu prelazio 80 sve serijala bilo i tad sam se nabrijavo da ide i vjerovo tom satu.sad sam sam sebi smjesan jer dajem glavu da nije preko 60
luna500rr:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 05 Travanj, 2010, 12:11:52 ---Moguce. Ali samo po satu.. frendova runnerica je isla 85.. nisam vjerovao dok nisam sam probao.. :o :o serijala sve.. Sad dal se sat pokvario ili :confused5: :frajer:
--- Kraj citata ---
piaggio nrg onaj stari neki '98.-00. po satu 110-120, kad na luni pise 50 u njega 55, kad na luni 60 u njega 70-80, na a najace on kaze vozi 90 ja ga prjedem koda stoji a moj nije isa preko 75-80, po gpsu mozda 70 :toothy12:
dhorvat:
--- Citat: Honda x8-rs - 05 Travanj, 2010, 10:34:16 ---samo malo... ja imam serijski skuter... na njemu je samo gianelli rez. spuh... vozim ga vecinom sam... i ide mi nekih 90+... mjereno sa autom golf IV... imam hondu x8-rs... ali je prob ša kada sjednem sa nekim na motor on ide nekih 75 najviše... gubi ni jačinu i brzinu kao lud... tako da nezz ša je to... do karburatora nije...(isprobano), sad kad sam promijenio variomat i stavio neki nezz... ide samnom oko 90 a sa suvozačem 82-83km/h... ali je 100 % serijala jer nije ništa više dirano na njemu... tak da nezz... nisu sve serije motora isto složene... napravljene i sve tako... meni ima susjed isti taj motor i ide mu isto ko i meni... znači serijski mi ide oko 90km/h...
a sada vjerujte, a i nemorate vjerovat... meni svejedno... ja znam koliko moj ide i to mi je dovoljno... a želio bi da ide i brže ali za to sređujem malagutija f 12... pa ćemo onda vidjet...
--- Kraj citata ---
Gledaj, taj sat na Hondi je poprilično točan i ako ti ide 75 to nije malo, ali 90 ti neće još dugo ić :laughing9:
igor.sb:
--- Citat: balen - 05 Travanj, 2010, 12:05:18 ---moj sr 150 je po cuki iso 140 bez beda i kad sam mjerio navigacijom jedva sam navuko 110 :icon_biggrin: tako da tesko moguce da serijala 50cc ide 80-90 kao sto neki tu kazu :nono:
--- Kraj citata ---
mislim da si ti rekord sto ti sat lazes
inace satovi na 150kama lazu tocno za 10
po cuki 110-120
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju