Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (39/89) > >>

ivanm:
valjci na tehničkom ne idu preko 70 km/h..

doritos:
meni je na tehnickom pokazivao kad je area bila serijala i spuh nardo- 68kmh max i frajer je samo skut maknuo u stranu i reko mi da dodjem suttra ujutro i da ponesem 5banki sa strane :laughing7:

Trinad:

--- Citat: Giz - 26 Kolovoz, 2008, 19:19:01 ---Moj scoot ide po mjerenju na tehničkom nekih 67/68/69.... Potvrđeno i GPSom. Ovisi o temperaturi, zagrijanosti rolica, remena i tak... Iako sat pokazuje nekakvih 71/73 km/h.
I do sad sam sa ganjao sa tonom SRki, Runnera,SF2ki, Aeroxa i tih scootova koji kao idu 90+ jer ih u Zgu ima kao blata... I NI JEDAN serijski scoot me nije skinuo za više od par mizernih km/h i to na ravnicama dužima od kilometra. U startu sam redovno brži i onda mi dogmižu odozada sa koji par km/h večom brzinom nakon što su uzeli opako dugi zalet tako da sa 100%-tnom sigurnošču mogu tvrditi da ste svi vi sa takvim scootovima u opakoj zabludi i da vam scootovi NE idu preko 80 pa da se na glavu postavite a cajgeri vam pokazuju basnoslovne cifre....

--- Kraj citata ---

Slažem se, preko 75-80 stvarne ne ide niti jedna full serijala :icon_thumright:
Ovi šta povuču do 80km/h, to je radi dužeg prijenosa, al se treba dobro razletit...

pesek:
Moj pežo po satu oko 75km/h, realne sasvim dovoljno. Još nisam bio na valjkovima, jer kod nas mogu još uvijek da se voze skutovi po starom, odnosno tko ga je ranije registrovao može ga voziti i dalje sa starim tablama od trajne registracije, ili ti "rupa u zakonu". :toothy9:

igor.sb:

--- Citat: ivanm - 27 Ožujak, 2010, 18:42:43 ---valjci na tehničkom ne idu preko 70 km/h..

--- Kraj citata ---

da, mos ic 300 pisat ce 70 tj. 69,9 kad je meni mjerio  :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju