Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (34/89) > >>

dino_sk:

--- Citat: gigo_sf2 - 31 Kolovoz, 2008, 15:54:53 [email protected] je 95 na satu pisalo...zaleti se do mene i dobis djir :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
pisalo je i meni danas 104 pa se nehvalim  :binkybaby: :binkybaby: :laughing7:

Rossi:
ovako...prekuce ja dao frendu scoot...lik ima nekih 61-62kg.....101 po satu je pokazalo na ravnom :D ...ja kad vozim  max pokaze 90...stim da je ovo 101 nekih 85-87 kako je izmjereno gpsom koji je priljepljen bio na scoot...a ovo moje 90... ispadne oko 82...tako da je to neka realna brzina i max od skutera koji ima rezo auspuh,multivar,i dobro ustiman prenos i karb.....a ovo da serijala ide bez blokada 95-100 koliko vec...neznam bas..ali necu da se svadjam...

rossi46:
staviš multivar,auspuh dobar,sviječicu malo bolju od serijske,s tim da blok ne diraš,skuter će ić super s obzirom da nije po mašini prčkano i što je najvažnije moći ćeš napravit puno km ,frend u kc je s sr-om 2006(spiderman edition) samo s multivarom i zx-om,napravio 37 tis.km. i neki klinac ga je kupio i motor ide još uvijek bolesno......nevjerovatno al istinito...
i da po satu 100-105,realno nekih 90

Rossi:
ok je to sve ali realno je to 85km/h u idealnim uslovima.....mjerio sam desetine puta gps i po ravnom nema sanse vise od 87.....i to od 85 do 87 po gps navuce poslije dugog pravca...

Ceki21:

--- Citat: rossi46 - 31 Kolovoz, 2008, 19:01:00 ---staviš multivar,auspuh dobar,sviječicu malo bolju od serijske,s tim da blok ne diraš,skuter će ić super s obzirom da nije po mašini prčkano i što je najvažnije moći ćeš napravit puno km ,frend u kc je s sr-om 2006(spiderman edition) samo s multivarom i zx-om,napravio 37 tis.km. i neki klinac ga je kupio i motor ide još uvijek bolesno......nevjerovatno al istinito...
i da po satu 100-105,realno nekih 90

--- Kraj citata ---

sinko, znam tog sra i nejde nekaj posebnog, ide ko i svaki drugi, ne bolesno ;)
2. je da taj model ne pokazuje preko 80 km/h  :toothy12: a po tvojoj prici po satu ide 105

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju