Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (33/89) > >>

Norrec:
danas se vracam doma i vozim se iza novog citroena. uglavnom ima digitalni brzinomjer (nema tromosti kazaljke i slicno pa bi trebalo bit tocno)
i ja trenutno idem na aeroxu kojih 86km/h a njemu unutra lijepo zeleno svjetli 68.
ili ti ga kad mi maksimalno pokazuje, a to je kojih 95-98 idem mooooozda nesto prek 80...

dhorvat:

--- Citat: Norrec - 28 Kolovoz, 2008, 00:13:24 ---danas se vracam doma i vozim se iza novog citroena. uglavnom ima digitalni brzinomjer (nema tromosti kazaljke i slicno pa bi trebalo bit tocno)
i ja trenutno idem na aeroxu kojih 86km/h a njemu unutra lijepo zeleno svjetli 68.
ili ti ga kad mi maksimalno pokazuje, a to je kojih 95-98 idem mooooozda nesto prek 80...

--- Kraj citata ---

Mjerio sam svog suzukija SX4 po gps-u i laže na 160 za oko 5 km/h. Dakle to je bilo zapravo 155km/h. Drugi dan sam se s frendom nateraval kaj ima Citroena C4 i njemu kaže manje nego meni (?!). Znači još točnije.

Navodno da C3 ne kaže dobro, ali za C4 sam se uvjeril!

Serijski Aerox u najboljem stanju (rolice, remen, vario i mašina) može navuć maximalnih 80, sve iznad je kit ili neš slično...  :icon_scratch:

Techdj1:

--- Citat: gigo_sf2 - 26 Kolovoz, 2008, 17:36:27 ---
--- Citat: Techdj1 - 26 Kolovoz, 2008, 17:14:48 ---..i ja se pitam.. Meni moj pokazao 93 najvise.. Sagnut sam bio naravno i skupljenih nogu ko pic.. :laughing3: Kad se normalno vozim pokaze 83 najvise.

--- Kraj citata ---
nesto ne stima..ja nisam uopce bio sagnut...da nije bilo auta iso bi i vise..evo frend na nrg-u skino blokade i iso 102km/h

--- Kraj citata ---

jbg da.. nesto ne stima..  Kad vozim da nisam sagnut nece pokazat vise od 83.. na ravnom naravno. Tako da mi ovih spomenutih 102 zvuci nevjerojatno.

dino_sk:

--- Citat: Techdj1 - 31 Kolovoz, 2008, 14:38:39 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 26 Kolovoz, 2008, 17:36:27 ---
--- Citat: Techdj1 - 26 Kolovoz, 2008, 17:14:48 ---..i ja se pitam.. Meni moj pokazao 93 najvise.. Sagnut sam bio naravno i skupljenih nogu ko pic.. :laughing3: Kad se normalno vozim pokaze 83 najvise.

--- Kraj citata ---
nesto ne stima..ja nisam uopce bio sagnut...da nije bilo auta iso bi i vise..evo frend na nrg-u skino blokade i iso 102km/h

--- Kraj citata ---

jbg da.. nesto ne stima..  Kad vozim da nisam sagnut nece pokazat vise od 83.. na ravnom naravno. Tako da mi ovih spomenutih 102 zvuci nevjerojatno.

--- Kraj citata ---
ja bi volio s giginim runnerom i tim nrg-m stat na crtu pa da vidim tih njihovih +95 u snovima samo

stark1:
@dino..meni je 95 na satu pisalo...zaleti se do mene i dobis djir :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju