Općenito > Generalno o skuterima
Koliko idu serijale 50 ccm
R@kija:
--- Citat: majic_sk - 19 Kolovoz, 2008, 02:24:51 ---
--- Citat: dino_sk - 19 Kolovoz, 2008, 02:17:18 ---
--- Citat: rakitje00 - 19 Kolovoz, 2008, 01:01:21 ---moj leti,al se sprema nekaj kaj ce bit veliko i s cim ce ic mnogo...
--- Kraj citata ---
:icon_scratch: :icon_scratch: nevjerujem :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
ž
sam ti šuti...ti već 4 mjeseca pripremaš malossi sport :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
jos malo i to nece bit kopija mine...
STunrider:
--- Citat: Pilatus - 01 Listopad, 2006, 19:24:48 ---
--- Citat: Mr J - 01 Listopad, 2006, 13:54:21 ---
--- Citat: Pilatus - 01 Listopad, 2006, 13:47:46 ---Piše i gore spomenutom francuskom smeću 4 kW u papirima(a recimo mom piše 2),ali niti jedan skuter serijski nema 6 KS.
Moj sa 2 osobe ide točno 10 km/h manje(po brzinomjeru)
--- Kraj citata ---
kako da ne... npr. derbi gp1
--- Kraj citata ---
a dna,al ko to uopće vozi(derbi),jeftini su čudo
--- Kraj citata ---
kako da nema
moj jet :D
dhorvat:
Evo u planu imam mali projekt. Nije da ovo prvi puta radim ali malo bude ipak drukčije.
Dakle: u planu mi je da nacrtam cajgere na svojoj Aeroxici i da ih naštimam po GPS-u.
Evo kako sam to zamislio:
Zalijepim jedan obični papir izrezan po obliku kilometar-sata preko "pravih" kilometara i namontiram cajgere gore bez onog prozirnog poklopca. Pričvrstim GPS nekud i vozim se prvo 10km/h, pa 20 i svaki put na papiriću koji je gore naljepljen stavim crticu. I tak do 90 kolko MAXIMALNO ide kad ga razvučem. A 100km/h ću od prilike stavit prema razmaku ostalih.
Nakon toga skidam taj papirić i sa kutomjerom i ravnalom vadim razmake i izrađujem to na računalu. Kad bude gotovo, umjesto km/h napisat ću GPS i montirat novo napravljene cajgere na scoot.
A onda slijedi sprdavanje ekipe po cesti :toothy9:
stark1:
jucer 95km/h mogo je i vise .auto mi zasmetalo
aerox92:
--- Citat: gigo_sf2 - 26 Kolovoz, 2008, 11:07:56 ---jucer 95km/h mogo je i vise .auto mi zasmetalo
[/quote
koji ti je setup?
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju