Tehnički kutak > Tuning skutera

CPI problem

(1/12) > >>

CPI_Oliver:
imam CPI oliver...stavio sam RR, lakse rolice i vecu diznu...

e sad problem je ubrzanje...kad je hladan skroz prvi put lijepo potegne i sve ok...no to je samo prvi put...kasnije usporava slabije...zasto bi to bilo?

ja ne trazim da skuter leti  :icon_biggrin: ...da lijepo potegne(ovo kak prvi put potegne bilo bi za mene OK)...i da ima na kraju vecu brzinu-isto dosta OK trenutno

andy:

--- Citat: CPI_Oliver - 02 Ožujak, 2008, 11:21:07 ---imam CPI oliver...stavio sam RR, lakse rolice i vecu diznu...

e sad problem je ubrzanje...kad je hladan skroz prvi put lijepo potegne i sve ok...no to je samo prvi put...kasnije usporava slabije...zasto bi to bilo?

ja ne trazim da skuter leti  :icon_biggrin: ...da lijepo potegne(ovo kak prvi put potegne bilo bi za mene OK)...i da ima na kraju vecu brzinu-isto dosta OK trenutno

--- Kraj citata ---

koje rolice si stavio ???
a federe jesi stavljo ???

CPI_Oliver:
federe nisam...rolice su cini mi se 4.7

Delic:
Taj skuter kad nesto taknes na njemu imas samo sranja... Znam po svom jer sam imo taj skut i stavio tt i od tad stalno sere a sve kombinacije smo probavali kak da ima i start ok i krajnju, meni je moj najvise potegnuo do 80 i to ono kad je bio sretan dan... inace 70...uzas, ali dobro ja sam se svoga rijesio... Mozda na tvom ne bude tako..

dino_sk:
ja imam isto cpi-a,gore je zx,žuti federi kvacila od spuha ,3,5g rolice,gljiva,dizna 82,dellorto 17,5 i skuter ide preko 80 po satu konstantno a ne kad mu je sretan dan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju