Tehnički kutak > Tuning skutera

TP Nardo flandja

<< < (5/6) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Rujan, 2011, 01:55:40 ---ako ne pusta ne vari ako bude onda vari.. meni je pustala i skut se cuo na 4km zracne linije veoma lijepo  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Bas to sto si rekao mi je neshvatljivo :icon_biggrin:
Nekako imam osjecaj da to nikad ne moze sve kako treba dihtat :dontknow:

Drnda:
moze i mora, meni je nardo pustao, ali sada jolly ne pusta nista recimo...
bitno samo da je mala zracnost a da nije napet spuh

Miki-speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Rujan, 2011, 12:34:39 ---moze i mora, meni je nardo pustao, ali sada jolly ne pusta nista recimo...
bitno samo da je mala zracnost a da nije napet spuh

--- Kraj citata ---
Nesto to meni sve smrdi,ipak cu ja nju zavarit,ako pukne zavaricu je opet barem mi to nije problem

3alfa3:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Rujan, 2011, 22:52:58 ---Nesto to meni sve smrdi,ipak cu ja nju zavarit,ako pukne zavaricu je opet barem mi to nije problem

--- Kraj citata ---

Ja sam vario i bilo je OK. Ali treba montirati spuh na skut pa piknut tockicu vara da se ne mice spuh na fladnji, skinuti spuh dole i povariti kako treba

Miki-speedy:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Rujan, 2011, 23:44:10 ---
Ja sam vario i bilo je OK. Ali treba montirati spuh na skut pa piknut tockicu vara da se ne mice spuh na fladnji, skinuti spuh dole i povariti kako treba

--- Kraj citata ---
Ma znam to,danas sam ga namazao desolom skinuo boju i jedan dio osmirglao nazalost ispod je bila ona sexy plavo-ljubicasta boja :sad1:
Izgleda cu ga sad morat ispolirat :toothy12:
Usput,ako neko ima viska "naljepnicu" s topa,molio bi da se javi na pm :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju