Tehnički kutak > Tuning skutera
TP Nardo flandja
Miki-speedy:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Rujan, 2011, 01:10:29 ---ovo sa slike je za karb pa imas pipak za vakum ili ulje na njemu cini mi se..
nego.. izmjeri koliki ti je fi ispuha na cilindru, od njega ide rupa 1mm veca a na strani spuha ide toliko da upadne flandja u spuh...
da flandja je okomita na cilindar, isto kao i kod normalnih spuhova se radi
--- Kraj citata ---
Ma znam od cega je ova slika,sluzila je za primjer...Pa cek,1mm veca nego izdvni kanal na serijskom,airsalu ili cemu? :icon_scratch:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Rujan, 2011, 01:11:18 ---
Nije okomita
--- Kraj citata ---
E vidis,to me muci,jel znas mozda kol'ko je stepeni nakosena?
3alfa3:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Rujan, 2011, 01:14:01 ---jel znas mozda kol'ko je stepeni nakosena?
--- Kraj citata ---
Pojma nemam. Probaj posudit od nekog da imas uzorak jer bez toga ce biti puuuuuno pokusaja i pogresaka.
Drnda:
namontiraj spuh na blok, kad dodje blizu cyl uzmes komad cijevi i rezes ukoso pomalo dok ne dodjes do kuta koji odgovara da sve lijepo sjedne..
ali prvo napravi plocicu koja ide na cilindar da ti sve bude precizno.. iza napravis rupu na ploci i zavaris to lijepo..
izmjeri koliki ti je ulaz u spuh na mjestu gdje ide flandja.. mislim da je oko 27, ali nisam siguran, toliko napravi i na onome dijelu na cilindru i miran :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Rujan, 2011, 01:21:18 ---namontiraj spuh na blok, kad dodje blizu cyl uzmes komad cijevi i rezes ukoso pomalo dok ne dodjes do kuta koji odgovara da sve lijepo sjedne..
ali prvo napravi plocicu koja ide na cilindar da ti sve bude precizno.. iza napravis rupu na ploci i zavaris to lijepo..
izmjeri koliki ti je ulaz u spuh na mjestu gdje ide flandja.. mislim da je oko 27, ali nisam siguran, toliko napravi i na onome dijelu na cilindru i miran :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ahaaa,ti si mi rekao 1mm veci nego na cilindru,pa gledam nista mi nije jasno :toothy11:
Dobro,onda cu tako pokusat,nadam se da uspije..
Usput,cime da skinem boju sa spuha?
Drnda:
smirgl, ili probaj desol, dinamit ili kako se vec zove..
ma inace kad se radi spuh za odredjeni cyl onda obicno ide ulaz spuha 1mm veci od izlaza na cyl, ali kako je tebi nardo potreban kao serijski, onda ides koliko je potrebno mm da upadne knap toliko ide i na cyl.. i samo pazi prilikom montaze da nije napet, jer ce ti poceti pucati ili na grani ili na nosacu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju