Sportski kutak > Sve vezano za utrke
natjecatelji.. pozivam vas na sastanak (cugu u nekom kaficu :D )
milja180sp:
ok ,evo ja sam javio pernaru koji trnutno koliko vidim neposijecuje forum , evo i mihaeli,kolicu itd. cu reci i ostalim koji posijecuju , pozzz
eladio:
--- Citat: milja180sp - 07 Ožujak, 2008, 14:50:07 ---ok ,evo ja sam javio pernaru koji trnutno koliko vidim neposijecuje forum , evo i mihaeli,kolicu itd. cu reci i ostalim koji posijecuju , pozzz
--- Kraj citata ---
super, ajde , vidite odmah kad vam pase, makar okvirno..
evo ako mene pitate predlazem u subotu , dakle sutra , oko 15h, a sad ... :redface:
ZG Hrc:
--- Citat: eladio - 07 Ožujak, 2008, 19:15:59 ---super, ajde , vidite odmah kad vam pase, makar okvirno..
evo ako mene pitate predlazem u subotu , dakle sutra , oko 15h, a sad ... :redface:
--- Kraj citata ---
Jel to sad za 10 minuta ;D .... ??
Ja sam tek sad došo doma.....bio sam na pripremama za faks... Tak da....i da je bilo, nebi mogo doć...
eladio:
--- Citat: ZG Hrc - 08 Ožujak, 2008, 14:49:28 ---
--- Citat: eladio - 07 Ožujak, 2008, 19:15:59 ---super, ajde , vidite odmah kad vam pase, makar okvirno..
--- Kraj citata ---
Jel to sad za 10 minuta ;D .... ??
Ja sam tek sad došo doma.....bio sam na pripremama za faks... Tak da....i da je bilo, nebi mogo doć...
--- Kraj citata ---
hehe, vec je proslo :rofll:
pa samo vas pokusavam motivirati, danas sutra nebitno
ne mogu vjerovati da ste tako inertni na nesto sto vam moze puno olaksat stvari :angry7: ..prepustam vam da se dogovorite pa mi se javite :toothy3:
eladio:
:BangHead:
:redface: :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju