Tehnički kutak > Tuning skutera

NOS System na skuteru

<< < (5/8) > >>

Crazy Kuree:
Nitro oksid ima ulogu nešto kao turbo ali s više snage i s malo drugačijim principom rada. Hladi smjesu, stvara više molekula kisika, zato ima cijev za dodatno gorivo, dakle puno više smjese sa većim nabijanjem rezultira puno jačom explozijom u cilindru, pitanje je dali će to moć radilica podnijet, klip, igličasti. Vjerovatno će bit teško uštelovat i nema previše smisla na 2t tj ne može se dobit snage ni približno kao na 4t. Može se očekivat pucanje one gornje elektrode na svjećici (onaj dio za štelanje zazora) i max povećanje od možda 20% što i nije malo

DvdAerox:
Da ok, nitro kosta odredjenu cifru, to sto ce ti se vjerojatno blok sjebat, cilindar i sve ostalo, ima drugu cjenu, osobno nebi nikad stavljao na 2t (osim ako me nebi sponzorirao neki politicar ili diler  :))

A za boce znam da puni neki lik iz rijeke, al nisam siguran tko, uglavnom ako nije iz ri onda je iz okolice, ima cak i sisteme za prodati (mislim i za skutere da ima..).

Miki-speedy:
Uzmi te u obzir da u trenutku kad pocne ubrizgavati nitro u cilindar da ce se i obrtaji povecat a to znaci da ce izac i iz powerband-a,znaci ne znam kojom logikom ga mislis ustelat

DvdAerox:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Rujan, 2011, 09:55:26 ---Uzmi te u obzir da u trenutku kad pocne ubrizgavati nitro u cilindar da ce se i obrtaji povecat a to znaci da ce izac i iz powerband-a,znaci ne znam kojom logikom ga mislis ustelat

--- Kraj citata ---

ma da se to ustelat da, pogotovo ako imas karb sa powerjetom, tj. trebao bi imati karb sa powerjetom, jer na ovim drugima bi trebao ko sta ti kazes povecat diznu za dosta brojeva i onda nije ustelan...

Crazy Kuree:
Nema veze šta će izać iz powerbanda kad će imat puno više snage izvan njega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju