Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Yamaha Aerox Story

<< < (2/12) > >>

stunt_master:
Sve je to dobro i OK , ali sta je je ove boje su seljo i gotovoo...odluci se koje boje zelis da ti bude skuter,eventualno 2 kombinirat koje se kombiniraju inace a ne ovako nabacit onu kojeg spreja imas najvise u kuci...

Samo ga prebojaj i to ce tek onda bit stroy  :icon_thumright:

miso227:
najbitnije da se tebi sviđa,  pomeni je skuter jedinstven takav kakav je, i to je bit toga svega!  :headbang:

chaja:

--- Citat: stunt_master - 07 Rujan, 2011, 18:07:12 ---Sve je to dobro i OK , ali sta je je ove boje su seljo i gotovoo...odluci se koje boje zelis da ti bude skuter,eventualno 2 kombinirat koje se kombiniraju inace a ne ovako nabacit onu kojeg spreja imas najvise u kuci...

Samo ga prebojaj i to ce tek onda bit stroy  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

za tvoju informaciju nisam seljo koji farba sprejevima ;)

chaja:

--- Citat: miso227 - 07 Rujan, 2011, 18:14:43 ---najbitnije da se tebi sviđa,  pomeni je skuter jedinstven takav kakav je, i to je bit toga svega!  :headbang:

--- Kraj citata ---

ma tako se i furam,radim na njemu samo ono sto se meni svidja,nek bude sad u ovim bojama,vise volim zasad nauzimat jos dijelova do zime,pa tek zimi odvojit malo kesa na boji prefarbat ako vec budem farbo :D

mamca2:
Meni je skuter ok ako je tebi dobar i meni je.Ali kad ga stavis na forum moras prihvatiti i kritike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju