Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Yamaha Aerox Story
chaja:
inace se bavim farbanjem i tim stvarima to mi je kao neki hobi..pa sam prije koji dan prijatelju jednom zavrsio motor,sve mat crno sa pokojim bijelim detaljom .. tako da i to otpada :/
Jet Force C-tech:
--- Citat: chaja - 11 Veljača, 2012, 09:59:44 ---inace se bavim farbanjem i tim stvarima to mi je kao neki hobi..pa sam prije koji dan prijatelju jednom zavrsio motor,sve mat crno sa pokojim bijelim detaljom .. tako da i to otpada :/
--- Kraj citata ---
otpada caja jer vec neko ima u gradu takvu boju na motoru :toothy12:
chaja:
--- Citat: Jet Force C-tech - 11 Veljača, 2012, 13:08:11 ---otpada caja jer vec neko ima u gradu takvu boju na motoru :toothy12:
--- Kraj citata ---
zasto imat isto kao kod nekog,kad mozes uradit nesto sto nema niko :D
Matija97:
po meni bi bilo najbolje da onda da nekome da mu cijeli motor airbrushem napravi!moze doslovno sta hoce,a nece niko imat,osim ako nebude od nekog kopiro! :notworthy:
Rox-Rab:
--- Citat: Matija97 - 11 Veljača, 2012, 19:09:07 ---po meni bi bilo najbolje da onda da nekome da mu cijeli motor airbrushem napravi!moze doslovno sta hoce,a nece niko imat,osim ako nebude od nekog kopiro! :notworthy:
--- Kraj citata ---
airbush ce mu netko naplatit 300+ eura a sam ga ofarba za 500kn, bi ti dao onda nekom da ti stavi airbrush ili bi ga sam farbao da znas?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju