Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Yamaha Aerox Story

<< < (5/12) > >>

B.E.R.O.:
Evo ti nekih prijedloga boja,ja volim replice!!!!
 :dontknow: :dontknow:

I poslijednja mozda i medju ljepsima 55 godina Yamahe,jebena boja mozda samo da su felge bijele!!!
 :headbang:

Zika:

--- Citat: chaja - 09 Veljača, 2012, 12:40:09 ---Skuter je rasklopljen skroz..masina je rastavljena radi turpijanja :D plastike su pobrusene radi farbanja..jos nisam odlucio o boji pa mi vi recite sta mislite kako da bojim :D

--- Kraj citata ---
Crveno-bijelo,meni nije losa kombinacija...ili prefarbaj opet plavo-zuto,al bez naljepnica  :icon_thumright:
ili plavo-bijelo,kako os  :toothy9:

Mikac21:

--- Citat: zikaTGB - 09 Veljača, 2012, 19:59:09 ---Crveno-bijelo,meni nije losa kombinacija...ili prefarbaj opet plavo-zuto,al bez naljepnica  :icon_thumright:
ili plavo-bijelo,kako os  :toothy9:

--- Kraj citata ---

meni se isto ta na deklu nesviđa žuta,inaće mi žuta baš neide na motor :dontknow: možda da probaš plavo-crnu kombinaciju  :icon_thumright:

chaja:
plavo crno je bilo pa mi je prijatelj pao sa motora i prefarbo sam u plavo sivo..sad sam planiro vanjske plastike u bijelo,a unutrasnje u crveno..sta mislite ?

Zika:

--- Citat: chaja - 09 Veljača, 2012, 22:19:45 ---plavo crno je bilo pa mi je prijatelj pao sa motora i prefarbo sam u plavo sivo..sad sam planiro vanjske plastike u bijelo,a unutrasnje u crveno..sta mislite ?

--- Kraj citata ---
to bi bilo dobro  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju