Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Yamaha Aerox Story
B.E.R.O.:
Evo ti nekih prijedloga boja,ja volim replice!!!!
:dontknow: :dontknow:
I poslijednja mozda i medju ljepsima 55 godina Yamahe,jebena boja mozda samo da su felge bijele!!!
:headbang:
Zika:
--- Citat: chaja - 09 Veljača, 2012, 12:40:09 ---Skuter je rasklopljen skroz..masina je rastavljena radi turpijanja :D plastike su pobrusene radi farbanja..jos nisam odlucio o boji pa mi vi recite sta mislite kako da bojim :D
--- Kraj citata ---
Crveno-bijelo,meni nije losa kombinacija...ili prefarbaj opet plavo-zuto,al bez naljepnica :icon_thumright:
ili plavo-bijelo,kako os :toothy9:
Mikac21:
--- Citat: zikaTGB - 09 Veljača, 2012, 19:59:09 ---Crveno-bijelo,meni nije losa kombinacija...ili prefarbaj opet plavo-zuto,al bez naljepnica :icon_thumright:
ili plavo-bijelo,kako os :toothy9:
--- Kraj citata ---
meni se isto ta na deklu nesviđa žuta,inaće mi žuta baš neide na motor :dontknow: možda da probaš plavo-crnu kombinaciju :icon_thumright:
chaja:
plavo crno je bilo pa mi je prijatelj pao sa motora i prefarbo sam u plavo sivo..sad sam planiro vanjske plastike u bijelo,a unutrasnje u crveno..sta mislite ?
Zika:
--- Citat: chaja - 09 Veljača, 2012, 22:19:45 ---plavo crno je bilo pa mi je prijatelj pao sa motora i prefarbo sam u plavo sivo..sad sam planiro vanjske plastike u bijelo,a unutrasnje u crveno..sta mislite ?
--- Kraj citata ---
to bi bilo dobro :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju