Općenito > Propisi
Porez na motocikl
marko209vx:
Ovako doslo mi je ovih dana doma rjesenje da moram platit porez na VXR koji ide prema nekom zakonu svake godine. Iznosi 50 kn plus su mi uracunali neke kamate i zaostale rate za koje ja nikad nisam ni cuo jer do sada nista nije dolazilo. sve skupa 250kn
zanima me dali i vama ostalima to dolazi jer mi je cudno da mi tek sad to dolazi a imam skuter vec 4 godine a osim toga proizveden je 2003 pa koliko mi je poznato starija vozila ne podlijezu porezu.
Pisat cu zalbu jer ne namjeravam platit ovoj lopovskoj drzavi.
vale_vx:
meni je došlo dvaput za prvi vx, poslije toga ništa
a za aute mi isto ne stigne doć jer ih mijenjam češće od jednom godišnje :toothy12:
Santa_Kloz:
--- Citat: marko209vx - 07 Rujan, 2011, 12:52:41 ---Ovako doslo mi je ovih dana doma rjesenje da moram platit porez na VXR koji ide prema nekom zakonu svake godine. Iznosi 50 kn plus su mi uracunali neke kamate i zaostale rate za koje ja nikad nisam ni cuo jer do sada nista nije dolazilo. sve skupa 250kn
zanima me dali i vama ostalima to dolazi jer mi je cudno da mi tek sad to dolazi a imam skuter vec 4 godine a osim toga proizveden je 2003 pa koliko mi je poznato starija vozila ne podlijezu porezu.
Pisat cu zalbu jer ne namjeravam platit ovoj lopovskoj drzavi.
--- Kraj citata ---
10 godina se plača porez za novi auto, vjerujem da je i za motor ista stvar, znači do 2013 u tvom slučaju.
marko209vx:
--- Citat: vale_vx - 07 Rujan, 2011, 12:54:36 ---meni je došlo dvaput za prvi vx, poslije toga ništa
a za aute mi isto ne stigne doć jer ih mijenjam češće od jednom godišnje :toothy12:
--- Kraj citata ---
vjerujem, brzi si od pravosuda nasega :laughing6:
pa nebi ja to njima platil ali me strah da ne dode nakon 5 godina s kamatama par milja kn, a kod nas je to itekako moguce.
sfreak:
za motor se placa i preko 10 godina starosti, dok za auto ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju