Općenito > Maxiskuteri

stezanje kotača na skuteru 250/ 500

<< < (2/3) > >>

Miki-speedy:
Napomena,prvo stegni rucno koliko moze a onda pneumatskim  :icon_thumright:

coko:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 09 Rujan, 2011, 19:25:40 ---Napomena,prvo stegni rucno koliko moze a onda pneumatskim  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sve je to trla baba lan . . .  kilo ključ i pravu mjeru ništa nemože zamjeniti ,samo mi živimo turbo pa nemamo vremena napraviti kako valja . .  znam par tipova koji su slomili radilicu stežući zračnim pištoljem i to u ovlaštenom servisu !! .. .  činjenica da većina suvremenog svijeta se ponaša po pravilima ,te živi kvalitetnije ,nego mi turbaci

Miki-speedy:

--- Citat: coko - 10 Rujan, 2011, 13:04:12 ---sve je to trla baba lan . . .  kilo ključ i pravu mjeru ništa nemože zamjeniti ,samo mi živimo turbo pa nemamo vremena napraviti kako valja . .  znam par tipova koji su slomili radilicu stežući zračnim pištoljem i to u ovlaštenom servisu !! .. .  činjenica da većina suvremenog svijeta se ponaša po pravilima ,te živi kvalitetnije ,nego mi turbaci

--- Kraj citata ---
Sve jedno,meni su znali puc brezoni zbog kljuca i brze postavke..
Zato kazem,najpametnije je ili kilo kljucem ili pneumatskim kad se stegne koliko moze rucno

Mr J:

--- Citat: coko - 10 Rujan, 2011, 13:04:12 ---sve je to trla baba lan . . .  kilo ključ i pravu mjeru ništa nemože zamjeniti ,samo mi živimo turbo pa nemamo vremena napraviti kako valja . .  znam par tipova koji su slomili radilicu stežući zračnim pištoljem i to u ovlaštenom servisu !! .. .  činjenica da većina suvremenog svijeta se ponaša po pravilima ,te živi kvalitetnije ,nego mi turbaci

--- Kraj citata ---

onda je bolje ne raditi sam nego odvesti majstoru koji radi polako i pedantno a takvi su rijetki...

coko:
evo dižem temu . .  provjereno u manula ipak piše 14 kg za zadnji kotač . . .
ujedno pitam imali koji xc 250 u "komadima" da se prodaje zanima me karburator
ili samo čok ,grijač karburatora .  hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju