s obzirom da ga sad farbam sa perlom.....cijelog..... reko bi litra perle je, kod mene, 625kn pa ide litra razrjedjivaca i lak a trebat ce ti najmanje 2 litre boje... ja racunam oko 300 eurica sa svime..
2 litre boje? pa nece se kupat u boji lol
litra i pol maximalno osim ak nemislis farbat i malo zidove okolo, crtat cvjetice po asfaltu i tak to onda ce ti trebat 2 litre
moj runner je obojan sa litrom boje i to skupa sa felgama, zadnji blatobran i ostale sitnice koje neki ne bojaju!!
i jos 3 deci perle sam potrosio tj to nije boja ta perla nego sam uzeo metalic srebrni u metalic crnu i na njih šprico perlu,
a perla ti je tekucina i u njoj zrnca boje koje ti zelis...idi nadji moj projekt i vidi maske i vidjet ces sliku perle!!!
a ak oces sam bojat ovako ce ti trebat:
šmirgl, oko 30-ak kuna ( 10-ak komada papira šmirgla : 600, 800 i 1000)
šprickgit 120 kn litra, tj kila ( barem je meni tolko trebalo za motor)
primer
boja 30, 40 kn ti je deci, ovisi koju marku boje i koju boju uzimas
perla oko 600 kn litra a tebi bi za cijeli motor trebali mozda 4 deci, ma ustvari i manje ( meni je za cijeli motor, plave perle trebalo oko 3 i pol deci, al sam baco toliko da su maske koje su mi bile crne sad plave, tj crne sa jebenim plavim odsjajem, a srebrne se presijavaju na plavo nije ono da su samo plave tockice)
lak, neznam sad cijenu napamet, al on nije skup kao ovo ostalo