Tehnički kutak > Styling skutera

FARBANJE SCOOTA!!!!

<< < (2/4) > >>

DvdAerox:
ma... gle, meni treba za cijeli aerox, cijeli... i ne vjerujem da ce mi manje od 2 litre bit stado, eventualno ono sto mi ostane cu tebi prodat...  :icon_biggrin:

chofus1:

--- Citat: DvdAerox - 01 Ožujak, 2008, 18:10:51 ---ma... gle, meni treba za cijeli aerox, cijeli... i ne vjerujem da ce mi manje od 2 litre bit stado, eventualno ono sto mi ostane cu tebi prodat...  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

procitaj sta sam napiso kolko je meni trebalo,, pise ti iznad

DvdAerox:

--- Citat: chofus1 - 01 Ožujak, 2008, 18:00:20 ---
--- Citat: DvdAerox - 01 Ožujak, 2008, 16:31:41 ---s obzirom da ga sad farbam sa perlom.....cijelog..... reko bi litra perle je, kod mene, 625kn pa ide litra razrjedjivaca i lak a trebat ce ti najmanje 2 litre boje... ja racunam oko 300 eurica sa svime..

--- Kraj citata ---

2 litre boje? pa nece se kupat u boji lol

litra i pol maximalno osim ak nemislis farbat i malo zidove okolo, crtat cvjetice po asfaltu i tak to onda ce ti trebat 2 litre

moj runner je obojan sa litrom boje i to skupa sa felgama, zadnji blatobran i ostale sitnice koje neki ne bojaju!!

i jos 3 deci perle sam potrosio tj to nije boja ta perla nego sam uzeo metalic srebrni u metalic crnu i na njih šprico perlu,

a perla ti je tekucina i u njoj zrnca boje koje ti zelis...idi nadji moj projekt i vidi maske i vidjet ces sliku perle!!!

a ak oces sam bojat ovako ce ti trebat:

šmirgl, oko 30-ak kuna ( 10-ak komada papira šmirgla : 600, 800 i 1000)
šprickgit 120 kn litra, tj kila ( barem je meni tolko trebalo za motor)
primer
boja 30, 40 kn ti je deci, ovisi koju marku boje i koju boju uzimas
perla oko 600 kn litra a tebi bi za cijeli motor trebali mozda 4 deci, ma ustvari i manje ( meni je za cijeli motor, plave perle trebalo oko 3 i pol deci, al sam baco toliko da su maske koje su mi bile crne sad plave, tj crne sa jebenim plavim odsjajem, a srebrne se presijavaju na plavo nije ono da su samo plave tockice)

lak, neznam sad cijenu napamet, al on nije skup kao ovo ostalo

--- Kraj citata ---

meni je boja 55 dec, 75 dec perle.. mjesavina mi je: boja 62,5% perla 37,5%, litra 625, lak sa ucvrscivacem oko 70 kn nekoliko deca (oko 5).. sprickit mi je 4 deca 33 kn... pa ti vidi, medjuostalo ne mos ti usporedjivat aerox i runner (koj ima manje plastika) da idem farbat mc3 od frenda bi mi bilo previse pola litre..

medjuostalo ako padnes ti ostane rezerva, hehe..

jesi bacio sprickit na felge?

:::Bruno::::
kakve 2 litre, ti krećiš stan?  :o ... ja sam več neznam koliko puta bojao runnera koji ima puno više površine za bojanje neg ajrox i jednom sam ga uspio obojati čak sa 4 deci akrilne boje (zadnja crno- žuta kombinacija)  :icon_thumright: .... do 7 dcl boje ti je dovoljno... upravo lakiram i trebalo mi je 3dcl boje da obojam one 2 velike bočne, 2 podnice, 2 bubrega, plastiku oko satova, centralni greben, rukohvat suvozača i ostalo mi je još taman toliko boje da obojam prednju centralnu masku i plastiku oko volana  :icon_thumright: ... treba znati baratati sa bojom  8)

cijena bezbojnog laka ti je ovako... bezbojni lak 0,5l je 50kn + utvrđivač 0,25l isto oko 50kn, a ako kupuješ veču količinu jeftinije je a to je bezbojni 1,0l je 85kn, a utvrđivač 0,5l je 76kn ... to su cijene iz heosa i to su mobihelovi proizvodi... idu u omjeru 2:1 + 10% razrjeđivača

i da... cijene boja iz mobihelove palete je oko 20-30kn dcl ovisno o količini perle unutra.. a ako kupuješ perlu posebno onda će ti biti i manje od 20kn dcl boje + perla  :icon_thumright: ...perla je tu najskuplja komponenta

DvdAerox:

--- Citat: :::Bruno::: - 01 Ožujak, 2008, 19:52:33 ---kakve 2 litre, ti krećiš stan?  :o ... ja sam več neznam koliko puta bojao runnera koji ima puno više površine za bojanje neg ajrox i jednom sam ga uspio obojati čak sa 4 deci akrilne boje (zadnja crno- žuta kombinacija)  :icon_thumright: .... do 7 dcl boje ti je dovoljno... upravo lakiram i trebalo mi je 3dcl boje da obojam one 2 velike bočne, 2 podnice, 2 bubrega, plastiku oko satova, centralni greben, rukohvat suvozača i ostalo mi je još taman toliko boje da obojam prednju centralnu masku i plastiku oko volana  :icon_thumright: ... treba znati baratati sa bojom  8)

cijena bezbojnog laka ti je ovako... bezbojni lak 0,5l je 50kn + utvrđivač 0,25l isto oko 50kn, a ako kupuješ veču količinu jeftinije je a to je bezbojni 1,0l je 85kn, a utvrđivač 0,5l je 76kn ... to su cijene iz heosa i to su mobihelovi proizvodi... idu u omjeru 2:1 + 10% razrjeđivača

i da... cijene boja iz mobihelove palete je oko 20-30kn dcl ovisno o količini perle unutra.. a ako kupuješ perlu posebno onda će ti biti i manje od 20kn dcl boje + perla  :icon_thumright: ...perla je tu najskuplja komponenta

--- Kraj citata ---

ma znam omjere i to..mislim ako meni govoris.... farbam i podnice i sve plastike (unutrasnje-tamo di idu kljucevi, di je otvor za ulje...najvjerovatnije i kostur..)

ponavljam.. ako padnem, sto je jako moguce s obzirom na nacin na kojni vozim..ce mi uvjek zatrebat..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju