Tehnički kutak > Garaža

Baotian BT49QT-12 80cc

<< < (3/9) > >>

Zokaaa:
To je bilo snimano dok nisam kit stavio. Sad ide puno bolje do 70 vuce linearno i onda dalje navlačenje ovisno koliko ravnice ima :) ode preko 80

Danas opet akcije sa skuterom. Zaštopa mi se karb u nekoj vukojebini, očistim sastavim, idem kresnit i ode kurbla, izlizali se zubi i ne može uhvatit. Akumulator naravno prazan :D
Ništa do prvog sela i traži nekog sa kablovima da ga upalim. Za poludit

Zokaaa:
napišem liku da mi kaže promjer ventila on mi odgovori:

Dear Sir, good day!
It's .003" of clearance for the intake valve and .004" of clearance for the exhaust valve

Best regards,
Kevin.

:toothy12:

MIKSETA:

--- Citat: Zokaaa - 17 Rujan, 2011, 18:31:34 ---To je bilo snimano dok nisam kit stavio. Sad ide puno bolje do 70 vuce linearno i onda dalje navlačenje ovisno koliko ravnice ima :) ode preko 80

Danas opet akcije sa skuterom. Zaštopa mi se karb u nekoj vukojebini, očistim sastavim, idem kresnit i ode kurbla, izlizali se zubi i ne može uhvatit. Akumulator naravno prazan :D
Ništa do prvog sela i traži nekog sa kablovima da ga upalim. Za poludit

--- Kraj citata ---
Zoka koji setup si imao kad nisi imao kit ili je bio sav serijala?  :)

Zokaaa:
CDI i spuh original koji sam preradio i to je to.

Evo snimka jedna kak se to cuje ^^

steeef:

--- Citat: Zokaaa - 17 Rujan, 2011, 21:01:35 ---napišem liku da mi kaže promjer ventila on mi odgovori:

Dear Sir, good day!
It's .003" of clearance for the intake valve and .004" of clearance for the exhaust valve

Best regards,
Kevin.

:toothy12:

--- Kraj citata ---

hahah,poslal je na kolko se štelaju zazori na tog glavi :P
ak već misliš nekaj kemijat s glavom,onda uzmitu 'tunning' rađe neg da petljaš po ovoj jer te bude dkuplje izašlo da ti neko radi siceve i širi vodilice ak je potrebno za stavit šire ventile..
napiši mu i nacrtaj da te zanima promjer glave ventila :D a ne na koju toleranciju se štelaju hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju