Općenito > Generalno o skuterima
Opet bez kacige na skuteru
marin:
neznam,ja isto stalno nosim kacigu pa makar išao do kioska,a druga je uvjek pod sicem in case da moram nekog povesti....meni je vozit se bez kacige na motoru ko u autu bez pojasa....
svemirac:
--- Citat: gigo_sf2 - 01 Ožujak, 2008, 23:50:39 ---da javim zalosnu vjest,neda mi stari na skuter ako nestavim kacigu,neznam otkud mu to doslo,poludit cu,jos umene friz dignut,hehehe
--- Kraj citata ---
Ma da kaj stari gnjavi sa tom kacigom,ti si frajer ti znaš kak se fura bez kacige sa očalama... :notworthy:
stark1:
--- Citat: svemirac - 02 Ožujak, 2008, 18:19:42 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 01 Ožujak, 2008, 23:50:39 ---da javim zalosnu vjest,neda mi stari na skuter ako nestavim kacigu,neznam otkud mu to doslo,poludit cu,jos umene friz dignut,hehehe
--- Kraj citata ---
Ma da kaj stari gnjavi sa tom kacigom,ti si frajer ti znaš kak se fura bez kacige sa očalama... :notworthy:
--- Kraj citata ---
da
svemirac:
--- Citat: gigo_sf2 - 02 Ožujak, 2008, 18:20:57 ---
--- Citat: svemirac - 02 Ožujak, 2008, 18:19:42 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da
--- Kraj citata ---
Možda te ovo opameti,mislim da je dečko imao godina kao ti budaletino.
http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/3025355/index.do
MaLi_OdvALjivAc:
nema te sile svemirac koja ce ga naterati da stavi cigu na contaru, dzaba se trudis! :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju