Općenito > Generalno o skuterima
Kupujem skuter/motor 50 ccm
EmirF121:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Rujan, 2011, 02:32:28 ---Smooooooookviiiiiceee,salim se :laughing7: :love4:
--- Kraj citata ---
Nabijem te pederu jedan! :toothy12: :dontknow:
manijak89:
--- Citat: stunt_master - 06 Rujan, 2011, 01:44:26 ---zasto je runner iskljucen a nrg nije... razlika samo u maskama koje su po meni u runnera ljepse :dontknow:
--- Kraj citata ---
Runner san iskljucia jer mi se iskreno ne svida novi dizajn. Puno drazi mi je bia onaj stari. Nekako mi se cini da je preglomazan ko maxiskuter....
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Rujan, 2011, 02:03:35 ---SR piaggio mos nac do 8-9k kunica u savrsenom stanju..dodas 1000kn i imas brzi skut od tzr-a i slicnih :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Vec gledam po njuskalu i naletia san na par dobrih, samo zelin malo vise saznat o ovima na brzine. Nekako bi radije te na brzine uzea jer skutera ima na svakom kantunu, ovih nema - cisto bi volia bit drugaciji, a i baza mi je saltavat brzine :icon_biggrin:
JogFromYamaha:
ne preporucam ti 50cc motore na saltanje jer treba znati saltat i neprakticni su za grad a i popravak ispod 500e nepostoji jer zamjenskih djelova nema / nisu povoljniji od serijskih koje mozes u zlatu vagati
tako da ako hoces nes sta je jeftino a sluzi te zemi si skuter
Miki-speedy:
--- Citat: EmirF121 - 06 Rujan, 2011, 02:38:41 ---Nabijem te pederu jedan! :toothy12: :dontknow:
--- Kraj citata ---
I onda ja peder?! :hmh: :laughing7:
--- Citat: manijak89 - 06 Rujan, 2011, 10:19:01 ---Runner san iskljucia jer mi se iskreno ne svida novi dizajn. Puno drazi mi je bia onaj stari. Nekako mi se cini da je preglomazan ko maxiskuter....
Vec gledam po njuskalu i naletia san na par dobrih, samo zelin malo vise saznat o ovima na brzine. Nekako bi radije te na brzine uzea jer skutera ima na svakom kantunu, ovih nema - cisto bi volia bit drugaciji, a i baza mi je saltavat brzine :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ne znam nesto puno o njima...ali kako sam cuo nije bas neki gust,jer im je prenos ko k**ra*,u par stotina metara isaltas sve brzine
manijak89:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Rujan, 2011, 11:15:26 ---I onda ja peder?! :hmh: :laughing7:Ne znam nesto puno o njima...ali kako sam cuo nije bas neki gust,jer im je prenos ko k**ra*,u par stotina metara isaltas sve brzine
--- Kraj citata ---
A isto ko i u autu, sa 65 san vec u 4-toj (vozim laganini jer puno trosi (izmedu 2k i 3k rpm)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju