Općenito > Generalno o skuterima
Kupujem skuter/motor 50 ccm
ive_91:
motori ti trose isto ili manje od skutera ako se vozis ko skuter ako ih ganjas stalno i pikas nize gas do ibera trosit ce ti vise. najvise ti igra kako ga vozis i kako ga ustelas. orginal 50ccm bez spuha motor neide bas nesto i odere ga svaki skuter sa rezo spuhom kojeg kupis brat bratu za 500 kn odlicno stanje i jos za 100 ga ustelas.
dijelove za te motore je dost tesko nac tako da je to uvijek riskantna kupovina.
Miki-speedy:
--- Citat: EmirF121 - 05 Rujan, 2011, 20:21:29 ---Hajde bježi tamo. ;D Vilice kod SR-ke su dobre. Baš bi bio fazon uzet SR-ku i promijenit joj vilice, bio bi prvi koji je to uradio. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ne ::)
Rekao sam ili SR ili nrg/runner sa promjenjenim vilicama ;D
JeRa:
visok si tocno kolko i ja , uzmi runnera , neces pogrijesit :icon_thumright: eventualno srku , ako ti se izledom vise svida..
Drnda:
uzmi sr, ne kvari se, trosi oko 3.5 litre, ide 80 kmh, lijepa je i udobna, a mozes je naci za tu lovu :icon_thumright:
manijak89:
Od skutera definitivno sr ili nrg, ali super mi izgleaju ovaj tzr 50 i rs 50... vidim da idu 90-100km/h jedino neznam potrosnju.... ako je mala potrosnja radije bi uzea jednog od ta 2 nego skuter...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju