Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Sljeme

<< < (2/3) > >>

kilezg:

--- Citat: Tadr3 - 05 Rujan, 2011, 10:30:21 ---ja bio najluđi pa fasovo 2 tjedna

--- Kraj citata ---

a možeš bit luuud kolko oceš ak neznaš  :toothy12:  :toothy12:

danyq7:
Vidio sam vas prije par dana. Bio je jedan KTM, gilera runner 180 i neki maxi skuter za ženskom iza koja se jedva držala haha.
Prošli ste pored nas, ja bio s frendom na kinezu i išli prema gore ugodnom brzinom od 25 km/h hahaha  :icon_biggrin:

Budem vam se i ja pridružio sad dok složim midrace aerox do kraja. Samo ovaj car sa supermotom će gore popit već 3 kave dok se ja došlepam. Liku u svakom zavoju proklizavaju i škripe gume  :toothy3:

Tadr3:
mis smo bili sa vivacitijem, dna i ja sa ditechom, przio sam ih gore ko lud dok mi se nije remen rastegnuo i poceo ljepit za variomat, vise se nisam mogo iscupat iz zavoja...

par pivica gore maznemo, krenemo nazad i ja ko majmun se navezem u onaj zavoj di je s lijeve strane kameni zid/bankina... baci me u onaj kanalic do rubnjaka za odvodnju, i vozim se po njemu dobrih 15 metri sa jedno 70-80.  blato, voda, plastike, sve frcalo do pol ceste sve dok nisam pogodio neku kamencugu u jarku te me bacilo na rubnjak i centralni nogar me okrenuo...

bilo je salto, malo klizanja po guzici, malo po laktovima, malo po kičmi, a kacigu nisam ni taknuo...

EDIT: i jos mi crkne svjecica za kaznu na pol puta do doma... a ja bi plako od bolova lol

ive_91:
mogli bi se dogovorit da se nadjemo na vrhu ovaj vikend, svako s jedne strane.?

meni je blize s zagorske doc a sigurno ima jos neko s foruma ko je iz zapresica, zaboka, trgovisca, bistre, jakovlja i okolinih mjesta.

kilezg:

--- Citat: danyq7 - 06 Rujan, 2011, 11:57:21 ---Vidio sam vas prije par dana. Bio je jedan KTM, gilera runner 180 i neki maxi skuter za ženskom iza koja se jedva držala haha.
Prošli ste pored nas, ja bio s frendom na kinezu i išli prema gore ugodnom brzinom od 25 km/h hahaha  :icon_biggrin:

Budem vam se i ja pridružio sad dok složim midrace aerox do kraja. Samo ovaj car sa supermotom će gore popit već 3 kave dok se ja došlepam. Liku u svakom zavoju proklizavaju i škripe gume  :toothy3:

--- Kraj citata ---

hahaha da skuzio sam vas, ovaj frend je sa ktm-om (LUX) pored vas protutnjo, zavario je dvije niže, bacio ga je u slide, upo u desni zavoj i gas dalje po zadnjem, show živi ... bas ste se nekak stresli : ))))

a to sam ja bio sa sp 180 a ovaj treci je bio frend sa curom na x-maxu yamahi. da samo vidiš kak se ide niz brijeg, ovaj sa trebom iza prenabrijan ahahah

-MOŽE OVAJ VIKEND SLJEME...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju