Ostalo > Motocikli
'iljadarka
B.E.R.O.:
--- Citat: steeef - 21 Listopad, 2011, 10:26:45 ---po tvoim postovima bi se i reklo da imaš 14 15.. a po količini smajlića po postu i da si female ;)
--- Kraj citata ---
U j#bote!!!
Pa ovo nisam ni vidio ;D ,da Stefica draga imam 14 i 15 godina kao i vecina ljudi na ovom forumu.
Bar imaju takvo razmisljanje!!!
:icon_thumright:
Osjecam se kao maloljetnik i zato volim maloljetnice,a po smajlicima nisam nikakvi female jednostavno ih volim.
Pa jedan izbor smajlica samo za tebe....
::) :-X :icon_tongue: :trespaf: :-* :argue: :boxing: :violent1: :whip2: :la: :thefinger: :thebirdman: :beah: :vidiga: :rofl1: :visi: :zmaj: :uff: :hehe: :fy: :mad0265: :sign070: :fingerr: :blowjob1: :p_g: :ocestibatine: :grejt:
I meni jedan najljepsi sto bas tebe predstavlja: :sign070: :sign070: :sign070: :sign070: :sign070: :sign070:
Sto se tice teme:
-tko ima novaca za takvu vrstu sporta,neka uzima (ali neka zna da to nije jeftin sport),nego sto slusa savjete ljudi koji nemaju pojma o tome sto pricaju!!!
:icon_thumright:
Robi_PU:
Alfa, pusti racunice.. Sve to stoji al, gusti su gusti, a zato i radis u zivotu :icon_thumright:
Kad bi tako racunali, nista nam se ne bi isplatilo.. samo uzivaj :headbang:
3alfa3:
--- Citat: Robi_PU - 30 Prosinac, 2011, 15:07:31 ---Alfa, pusti racunice.. Sve to stoji al, gusti su gusti, a zato i radis u zivotu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja sam nezaposlen :toothy12:
MIKSETA:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Prosinac, 2011, 17:07:19 ---
Ja sam nezaposlen :toothy12:
--- Kraj citata ---
najbolji posao :toothy12: :toothy12:
a od iljadarke naravno BMW S1000RR :icon_biggrin:
B.E.R.O.:
--- Citat: MIKSETA - 30 Prosinac, 2011, 17:11:31 ---najbolji posao :toothy12: :toothy12:
a od iljadarke naravno BMW S1000RR :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ma R1 il nijedan!!!
;D ;D :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju