Ostalo > Motocikli
'iljadarka
te-te-ac:
--- Citat: B.E.R.O. - 08 Rujan, 2011, 15:29:35 ---[1] Alo konju j#bo te Benedikt,tko god da je taj!!!
:icon_scratch:
[2] Na Peugeutu takve se stvari naravno nemogu desiti... nikada.jedino ako opizdis negdje sa 2 glave!!!
:icon_tongue: :icon_tongue: ;D ;D
[3] Na kawicu je pukla vila zato sto ga je vozio neki kreten poput tebe koji najvjerovatnije nezna ni hodati,a kamoli guzicu obrisati ili slicne radnje obaviti samo ima malo predugacki jezik,mozda zato??
Neznam!!!
:dontknow: :dontknow:
:klap: :klap: :klap:
[4] Jedva sam cekao da cujem,tvoj,jos jedan glupi komentar!!!
:icon_thumright: :visi: :visi:
[5] LIK ti si u totalnom kur*u!!!
:omfg: :omfg:
--- Kraj citata ---
[1] 16ti :pop:
[2] moze se na svakom šitfajtu desit.. al na tvom definitivno ne.. tvoj je ipak tha best :icon_thumright:
[3] neznam ja nista.. al pitaj mamu za duzinu jezika kad sam joj skidao braboljke s guča :la:
[4] eo dao sam si truda oko mog glupog komentara :icon_salut:
[5] znam da sam u kur*u.. al bolje i to nego da je k**ra* u meni kao sto je u tebi.. :sex2:
dragi moj benedikte tako si mi qul s svojim voznim parkom da ti zavidim i wajnder i ja.. očajno zelim bit ti.. :cuna_s:
ljubi te mamić :-*
ivek_sr:
Ja ću samo reć da je glupo položit i odmah na najjače... totalna glupost i taj tko hoće to napravit nema blage veze o motorima... a ako si ga i kupi nek se proba vozit 15 minuta do pola sata pa nek mi javi dal ga bole ruke. živili :glasses9:
Miki-speedy:
Ma sta najjace odma,to moras bit lud
Kupis fino RS 125 i ucis
gumy:
16 godina, prvi motor i odma 1000? želim ti puno sreće, trebat će ti
RunnerSB:
Ja sam poslije runnera kupio suzukia bandita 600 sa 80 ks i mogu ti reci da nema potrebe nista jace uzimati od toga.
probaj provozati par motora skuzit ces i sam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju