Ostalo > Motocikli

'iljadarka

<< < (5/16) > >>

svbeljan:

--- Citat: te-te-ac - 06 Rujan, 2011, 09:54:05 ---ma kakva iljadarka.. kupi si nest od dve litre..

--- Kraj citata ---
koka kolu

Luksy:
uzmi neki od 600 ili ako bas oces 1000, kupi koji ti je najlipsi jer sigurno neces neiskusan osjetit ikvu razliku medu njima niti ces ih moc di vozit

Aleksandar:
ja sam vozio R6 2006 god sa 133 ks, motor stvarno IDE.  ko misli da je 600 ccm malo nek prvo proba pa onda trazi jace  :happy3:

ugl,to ljeto (prije 2 god) sam napravio 6000+ km vecinom grad ali bilo je i autoputa i otvorene ceste. motor u svakom stupnju ima snage iako momenta mu fali opako. svega 66 Nm ima ako se sjecam al bez obzira na to oce odvojit prednji kotac i na jako velikim brzinama  : :icon_thumright:

Kratko tj nekih 700-800 km sam vozio probnu Ninju 600 2004 i CBR 600 god  2005 , po svim testovima iskusni bikeri govore da je razlika u snazi lezanju i ostalom enormna dok ja kao prosjecan vozac nisam osjetio AMA bas nikakvu razliku izmedu njih troje a do sad napravio preko 100.000 km na 2 kotaca... nit u lezanju nit u kocenju nisam osjetio razlike. razvijanje snage ne najbrutalnije na R6 i vuce od dosta niskim.  Od svih najbolje mi je pasala cbr, lijepo i linearno razvija snagu i nije visoka kao R6 nit nema kameni kuplung ko R6  :icon_biggrin:  sve ostalo je tu negdje..

od tisucica sam probao zx10r ali napravio svega 30 km. katapult  :icon_thumright:   da kupujem R-a najvjerovatnije bi uzeo cbr 600.. tisucice nek ostanu onima koji imaju iskustva. nevjerovatna je razlika napucat gas u 3. na niskim okretajima na 600 ccm i na 1000 ccm koji povuce 5 puta brze i bolje dok na 600 ccm cekas da okretaji narastu da motor prodiše punim plucima.

moto:
samo nemoj kawasaki jer ga vozi

Miki-speedy:

--- Citat: moto - 06 Rujan, 2011, 21:53:28 ---samo nemoj kawasaki jer ga vozi

--- Kraj citata ---
Snimano 40ak kilometara od mene  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju