Tehnički kutak > Garaža
Moj Vivacity
Dino-X race:
To je odlicno ulje, samo nastavi s njim nemoras ga mjenjat. I ja sam ga tocio u svoje dok nisam uzeo Repsol sa webshopa na onoj akciji 3+1. Imam ga jos, isto super, nema razlike.
Corector:
Kul skuterčić, samo mu fali malo težine u prednjem kraju jer ga voli odvojiti od poda prek jače grabe kad brzo manevriraš.
Speeed:
Hehe, znam. Jučer mi je prednji kotač svojeglavo otišel prek nosa na jednom rotoru. Al more biti i do guma. 12 god. su stare.
Speeed:
Bok ljudi, evo me opet malo k vama. Nekaj se dela po skuteru u zadnje vreme, promenil sam gume, složil kočnice i tak...
Imam pitanje, drugi tjedan mi stiže spulja, promenil bum rolice, federe kvačila i stavil bi veču diznu. E sad koje boje federe da stavim? Žute, bijele, crvene, crne??? I kakvu diznu da uzmem, koja dimenzija mora biti?
Speeed:
Bok, ljudi pitanje, stavil sam đaneli ekstra, rolice 6,7 gr. Skuter ide jako lepo ali tek posle 30 km/h. Do onda jedva da ide, samo se vleče. Kaj bi moglo biti, rolice nisu ok? Da stavim još lakše, imam i 5 gr.? Ili kaj, federi kvačila? Njih nisam diral.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju