Tehnički kutak > Injection

koja je iridiumka najbolja

<< < (5/6) > >>

Zeljac:
e da sad malo da vas obavjestim svjecice ove sta sam cistio nebi vjerovali rade kao sat evo neku cpr8e sam ocistio koja je trokirala da je to bilo strasno evo sad pali radi ide ma sve 5 tak da nebacajte stare svjecice kupite neku tekucinu za garez ciscenje tako nesto i ocistite svjecice i bude vam radila 99.9 % sam uvjeren za to

Lenko:
A šta sam ja rekao za svećice ?

Zeljac:
reko si probo sam ja ja cistit i smirglat al to ne pomaze bas ova tekucina pojede sve i ocisti do cistoce totalne  ;D sad svaka svjecica radi i sve nevjerujem i sve mi steta svjecica koje sam do sad bacio :S

Lenko:
A bre, Željac, ja sam rekao da mogu da se čiste, da nisu ruknule ! A ti si našao drugi način čišćenja, što je naravno, dobro. I sad se pitaš, što si bacao ispravne svećice ! Sad barem imaš dosta svećica. Možeš da ih prodaješ i isplatiš ! A onda ti nama kažeš sa čim si ih čistio, i bude svima lepo ! I svi imamo gomilu rezervnih svećica !

Aprilia maniac:
I mene zanima s kojom si ih tekućinom očistio jer imam i ja desetak starih cpr8e svijecica doma,a mislio sam ih bacit,sva sreća pa nisam ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju