Tehnički kutak > Injection

Malossi Multivar 2000 na di-techa

(1/3) > >>

zvone_16:
Pozdrav
jedan poznanik mi zeli prodati Malossi Multivar 2000 koji bi stavio na svoj SR 50 R Factory 2004 godina i oce 300 kn za njega jedino samo su one polutke u koje rolice idu i rolice federa nema dal to vrijedi te novce i dal trebaju i ti federi koji inace dodu ili ne?

Rox-Rab:
za 300kn kupis kompletan i cijeli ispravan

igor.sb:

--- Citat: zvone_16 - 02 Rujan, 2011, 02:16:08 ---Pozdrav
jedan poznanik mi zeli prodati Malossi Multivar 2000 koji bi stavio na svoj SR 50 R Factory 2004 godina i oce 300 kn za njega jedino samo su one polutke u koje rolice idu i rolice federa nema dal to vrijedi te novce i dal trebaju i ti federi koji inace dodu ili ne?

--- Kraj citata ---

de prevedi, sta nema nakraju  :icon_scratch:

federi ni ne budu, bude centralni feder kvacila bijeli koji je za k... i on ti ne treba

zvone_16:

--- Citat: igor.sb - 02 Rujan, 2011, 02:23:06 ---de prevedi, sta nema nakraju  :icon_scratch:

federi ni ne budu, bude centralni feder kvacila bijeli koji je za k... i on ti ne treba

--- Kraj citata ---

Znaci unutra je ono kaj na radilicu ide u kaj idu rolice i bolcn u sredini i taj bolcn je u kompletu a nema bijelog federa tog i ne znam dal neki mali fedrici su u kompletu inace jos inace je ko nov nema tragove vozenja.

cameosb:
turi si ga u guzicu

uzmi to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju