Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox kit

<< < (3/4) > >>

danc00:
Daj nemoj jebat, ti bi ga sređival ne znaš ni kaj treba ići gore osim kita... a i serijski skuteri se lakše prodaju od tuniranih, pogotovo ovak kak bi ti tuniral!

Druga stvar, pitaš koji kit jer sutra ideš u dučan po njega...a sad već pitaš za cijenu...

Čuda !! ???

R-Fan:
jesi kupil vec kit ili ?
mislim da bi vise zaratio kad bi ga prodao bez kita ..ustedio bi svoj novac koi si inace trebao dat za kit, a i dobio bi vise za motor

klingerit:
nisam kupil, nije bilo dreva... al sam kupil boju sad za tjedan dana farbam i onda cu vidjet dal cu kupit kit...
--- Citat: marin18 - 02 Rujan, 2011, 02:02:30 ---koja korist ako ga dajes ca dmaho?

--- Kraj citata ---
ma ja sam planiral kupit sp 180 al sam naso ovog aeroxa jeftino pa cu ga sredit i prodat za duplo vise i onda uzet sp

Zika:

--- Citat: klingerit - 03 Rujan, 2011, 15:13:17 ---nisam kupil, nije bilo dreva... al sam kupil boju sad za tjedan dana farbam i onda cu vidjet dal cu kupit kit...ma ja sam planiral kupit sp 180 al sam naso ovog aeroxa jeftino pa cu ga sredit i prodat za duplo vise i onda uzet sp

--- Kraj citata ---
si siguran das dobit duplo vise?

klingerit:

--- Citat: zikaTGB - 03 Rujan, 2011, 16:25:45 --- si siguran das dobit duplo vise?

--- Kraj citata ---
zkj ne? to je 5000 a u oglasniku su vecinom oko 7000

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju