Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (148/150) > >>

Drnda:
na koliko se taj mk2 nardo vrti, imas koju sliku sa boka da vidim kako stoji... sve mi se cini da cu ja tvojeg bivseg prodati ili mijenjati, jer nemoguce ga je voziti na serijali, a vidim da su lezaji i radilica vec lagano dobili lufta sto mi se ne svidja....

hac:
evo jedne s boka od danas,slikano je mobom pa nije neka kvaliteta al nisam stigao drukčije poslikat danas......okretaji namam pojma koliki su jer mi je crkla baterija na rpm metru.....naravno subota popodne i ne radi jedina trgovina koja drži odgovarajuče baterije ......otprilike vrti na nekih 11-11,500 rpm,nisam još ništa štelao jer nisam imao vremena........sutra če se vidjet kak ide na stazi popodne

Kemo_nrg:
otkud ti ovoliki auspusi ??? jel ti to dzabe dobijas da i ja sebi uzmem koji  :laughing9:

Drnda:
jedino je na drugu stranu okrenut top i nosaci su drugaciji, cini mi se da je isto visok, tj. istom linijom ide i kao ovaj sto je u mene

hac:

--- Citat: ---otkud ti ovoliki auspusi
--- Kraj citata ---
skupi se s vremenom,naravno nema ništ đabe......ovaj nardo je bivši gumijev,dobio sam ga za bagatelu jer je grana bila spigana na rinzol

--- Citat: ---jedino je na drugu stranu okrenut top i nosaci su drugacij
--- Kraj citata ---

potpuno je drukčija grana na ovom mom novom......optimizirana je za 77 ccm....i krači je nego tvoj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju